web analytics

0

EMOJI’S, KAASFLIPS & BEAN BOOZLED

middengelukt1

IMG_3489
Zo! Goedemorgen! Eerst maar eens een tosti voor mij en voor oppaspuber M. regelen. Ik hou ervan.

IMG_3490
Bruce heeft een nieuwe hangout gevonden en ligt de hele dag bovenop een stapel linten. Hij straalt ze in met poezenliefde, denkt-ie.

IMG_3491
Nou, dit is dus het vakantie-project van de dag. En ik had het helemaal bedacht en het zou supergaaf worden en gezellig, maar het gaat niet zoals ik het wil en ik raak er helemaal gefrustreerd van en het schiet ook niet op en aaaaaargh!

IMG_3495
Hij heeft nergens last van, behalve van de hitte.

IMG_3497
Mijn man helpt even mee in de dromenvanger-fabriek. Ik zou zeggen; boor in al die schelpen in 1 keer gaatjes.

IMG_3498
Maar hij doet het liever potje voor potje, anders is hij zo lang bezig. Ehm, okay, als ze allemaal maar een gaatje krijgen!

IMG_3499
Deze chipjes waren eigenlijk voor M., maar ik ben bang dat ik ze bijna allemaal heb opgegeten.

IMG_3503
M. vult de emoji-kussens. Ik ben helemaal klaar en gaar na het maken van 4 kussens en gelukkig voelt M. dat goed aan en helpt ze me met het stofzuigen van de benedenverdieping, want alles zit onder het vulsel en alles vliegt me aan. Hoe ziet een gefrustreerde emoji er eigenlijk uit?

IMG_3505
Nina heeft nergens last van. Zelfs dat broekje zit haar niet in de weg.

IMG_3507
We eten Mexicaans uit de diepvries.

IMG_3511
M. poseert hier even met de kussens, die toch eigenlijk best wel goed gelukt zijn, maar ik maak ze nooit meer. Wat een toestand. M. heeft overigens een matching T-shirt. Cadeautje uit Londen.

IMG_3516
M. zorgt ervoor dat ik nog een beetje bij blijf met de jeugd en laat me wat Youtube-filmpjes zien. Er is dus blijkbaar een spelletje met vieze en lekkere jelly beans en dan moet je aan een wieltje draaien en allemaal random een snoepje pakken; Bean Boozled. En de jeugd filmt dus hoe ze dit spelletje spelen en hoe ze reageren als ze een vies snoepje pakken (met de smaken snot, kots, babydoekjes en nog meer goors). Ik moet toegeven; ik heb erg moeten lachen om de filmpjes. Maar ik sla deze ‘Bean Boozled Challenge’ even over.

IMG_3513
Als M. op bed ligt ga ik verder in dit boek dat ik in Londen op het vliegveld kocht van m’n laatste Engelse geld.

IMG_3520
En ’s avonds kijken we naar een documentaire over de totstandkoming van het afscheid van André Hazes in de Amsterdam Arena. Een concert waar ik graag bij was geweest, maar waar ik niet bij kon zijn omdat ik naar een concert van Sabia ging. Ik schreef er 11 jaar geleden een stukje over: PARTNER P. BEDANKT.

Vorig jaar at ik bij vriendinnetje K.!

Vorig jaar at ik bij vriendinnetje K.!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *