web analytics

4

EEN DOCU-TIP, HUTSPOT & EEN GOEDE FLOW

middengelukt1

IMG_4652
Begin de dag… tik een eitje! Of 2… ik ben gek op eieren die precies, maar dan ook precies 6 minuten gekookt zijn. HMMM!

IMG_4654
Even de roddels over de jurken tijdens de Oscar-uitreiking gedragen zijn lezen.

IMG_4656
OMG! Het is toch een schande! Een seksspeeltjes-shop die gewoon doodleuk reclame maakt om 11:00 ’s ochtends. Vind ik heel veel van. Maar dan ook echt heel veel.

IMG_4672
Deze boys liggen nu samen in de manden met schone was.

IMG_4677
Ik heb een topdag! Ik zit in een perfecte schrijf-flow en alles gaat lekker, lekker, lekker!

IMG_4687
M’n atelier was een paar maanden terug nog super netjes, maar ja, nu weer ontploft.

IMG_4691
Ah, well, ik ben wel heel blij en lekker bezig. Ik kan dat gewoon niet; iets doen en daarna opruimen en een dag later weer alles opnieuw pakken. Zit niet in mijn systeem.

IMG_4703
Als je dit jaar 1 documentaire gaat zien, laat het dan ‘Art and Craft’ zijn! J. was wat aan het bladeren door de nieuwste documentaires en kwam deze tegen. Ik moest zelfs stoppen met werken van ‘m, want dit was een must see! En hij had gelijk! Het gaat over een man (Mark Landis) met behoorlijke psychische problemen (schizofrenie en nog wat meer) die besluit om filantroop te worden en allerlei prachtige kunstwerken uit kunstcatalogussen van vroeger gaat vervalsen. Hij geeft deze vervalsingen (die echt GEWELDIG en GENIAAL zijn) weg aan musea in heel Amerika (dus geloven dat ze echt zijn)! Echt, je moet ‘m gaan kijken! Echt! Ik heb op het einde zitten huilen, zo mooi, zo gaaf. Uiteindelijk krijgt hij z’n eigen museum-expositie en als hij daar ongemakkelijk rondloopt zegt hij: “I’ve seen this stuff. Is there anybody nice I could talk to?” AWESOME!


Hier even de trailer.

IMG_4715
Nina keek vooral naar ons.

IMG_4719
Wat eten we vanavond?

IMG_4726
Hutspot! Hmmmmm!

IMG_4727
Oh ja, ook nog wat PloesiePoesies gespeld vandaag.

IMG_4729
En wat armbandjes gemaakt. Op deze kun je nog een stukje haan zien. Ik ben vandaag ook bezig geweest met een Etsy-shop om de armbandjes te verkopen. Niet te ingewikkeld, gewoon leuk voor erbij (ja, ik ben weer met 20 dingen tegelijk bezig, maar ik voel me goed, dus ik moet van m’n positieve energie gebruik maken).

IMG_4733
Oh, nee, hè? J. heeft worstenbroodjes gemaakt. Ik kan maar een halve op. Hij maakt de dingen die hij bakt ook altijd zo groot. Ik ben meer van de mini’s.

IMG_4738
We kijken nog een stukje van een documentaire over mannen die Realdolls hebben (sekspoppen). Kan me niet echt boeien.

IMG_4744
Dus… tijd om naar bed te gaan hè Nien?

 

Vorig jaar was vriendinnetje A. een dagje bij ons!

Vorig jaar was vriendinnetje A. een dagje bij ons!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik zag van de week een docu Liefde, Seks, Senior…. http://www.npo.nl/teledoc/26-05-2014/VPWON_1198433 die vond ik zo mooi.

  xxx

 2. Charley schreef:

  Wat een geweldige docu tip, ik ga vanavond kijken. Dank je wel!

 3. brenda schreef:

  Ik heb hem net gedownload maar versta geen kut van dat gemompel en nergens een ondertiteling te vinden

 4. Hanke schreef:

  Geweldig! Mark Landis net gezien en met tegenstrijdige gevoelens. Hij lijkt een eenzaam jongetje, waarvan zijn ouders hem nog steeds alleen in de hotelkamer achter laten. Tegelijk vind ik hem geweldig, wat een kunstenaar is die man! En een groots idee om alles weg te geven, ik heb er om gelachen. Jammer dat hij niet probeert zelf meer eigen werk te maken. Aan de andere kant, hij houd van wat hij doet. Ik hoop dat hij het nog lang mag doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *