web analytics

8

PLOG VRIJDAG 14 DECEMBER 2018


Daar zit ze weer voor de daglichtlamp hoor! Shine bright like a positive person!


Standaard ochtendrondje; Nina eten, poezen eten, kattenbak, kaartje van de dag, kaarsje aan, wierookje aan.


En om 7:45 word ik keurig opgehaald door m’n vader om boodschappen bij de LIDL en de Jumbo te doen! Ik haal weer veel te veel lekkere dingen in huis met al die Delicieux-artikelen. Tijd om in januari weer een 5-euro-challenge te doen. Of dat kan ook wel een 2,50-euro-challenge worden, want ik ben weer goed aan het hamsteren geweest de laatste tijd.


We droppen de boodschappen bij mij thuis af, geven Nina een croissantje en rijden dan door naar m’n ouders. M’n moeder zit helemaal in een of andere detective…


M’n vader vertelt even precies wat hij ervan vindt.


Luistert m’n moeder toch niet naar.


Thuis ga ik in een soort trip down memory lane. Ooooh Bruce!!!!! Hier was-ie nog helemaal tiptop gezond. Verder mail ik er lustig op los, nog een paar factuurtjes eruit, paar halve reviews, beetje eindejaars-dingetjes.


En ik heb het KOUD! Zo koud dat ik m’n badjas over m’n kleren aan trek. Fuck it.


En dan moet ik ook nog Nina uitlaten in die kou! Oh, man.


Handschoenen aan en net doen alsof het niet zo koud is. Ik ben hier niet voor gemaakt.


We zijn uitgenodigd bij de overburen voor een spelletje en… eh… een lichte snackmaaltijd. Wordt een 5000-calorieën-dagje zo.


Blijft een topspel, dat 30 Seconds! Daarna doen we ook nog een potje Kolonisten van Catan.


En Nina mocht mee, want de overburen zijn gek op Nina!


En Nina is ook gek op de overburen (en op hun snacks).

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Dus je doet een paar maanden veel te veel boodschappen en daarna een paar maanden heel erg weinig. Kan. Maar je zou ook elke dag of week precies genoeg kunnen kopen. Is maar een idee? Wonderbaarlijk dat op deze badjasfoto en die zwart/wit foto’s van eergisteren een en dezelfde vrouw staat. Wij missen Bruce ook. Vooral op de maandagen. Wie weet komt met de kerstdagen de pizzarette nog van pas?

  • Luna schreef:

   Ja, nou, nee, dat zit er gewoon niet in… precies genoeg kopen… ik probeer het al m’n hele leven… en het is een gave hè; badjas-tokkie en glamourpoes in 1, hahaha!

 2. Carmen schreef:

  Wat gezellig dat je weer plogt. Fijn dat die lamp je een beetje zonnigheid geeft. En je mam! Wat een lieve foto, zo broos maar die lach!

 3. M. schreef:

  Dat koppie van Nina op die laatste foto <3

  Ik mis Bruce ook, van je plogs enzo dan.. gelukkig komt zijn koppie nog zo nu en dan langs!

 4. Marjan schreef:

  Geen betere raad dan Voorraad Chantall, dat hamsteren is gewoon altijd fijn! Je moeder zit er net zo bij als mijn vader als mijn moeder voor de zoveelste keer iets aan het uitleggen is….. dat uitlegverhaal dat kennen ze al zo te zien ;-))))
  En Nina houdt zo te zien ook van lichte snacks…. of snacks bij het licht, het is maar hoe je het bekijkt….

  • Luna schreef:

   Ja, ik hou van hamsteren… al heb ik wel heel veel gehamsterde spullen… etensvoorraad, sekstoys, papier, stof, dromenvanger-spullen… echt hoor… blij dat ik in een groot huis woon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *