web analytics

4

PLOG WOENSDAG 3 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7009
Kijk eens! Eindelijk grote courgettes uit eigen tuin!

IMG_7019
Hé, daar is de oppaspuber weer! Die is volledig uitgerust terug gekomen van vakantie en zit nu zeer rustig te kleuren. Ik hou ervan.

IMG_7020
Ik had bedacht dat het wel handig zou zijn om m’n kruiden een keer uit te zoeken en te organiseren, want ik heb dus zo ongeveer 20 potjes kerrie of curry en die kunnen dan mooi bij elkaar in 1 pot. Of zoiets dan.

IMG_7022
De oppaspuber is zo relaxt dat zij mij nu voor de verandering een keertje rustig en relaxt moet toespreken, want ik zie door de zakjes de bakjes niet meer. Maar… uiteindelijk bijna een vuilniszak vol verpakkingen, troep, dingen, weet ik veel wat ik m’n hele leven met me mee heb gesleept, gooi ik weg. “Dit potje is uit 2011, jij bent echt erg”, zegt de puber. ECHT NIET!!!

IMG_7023
Dit zakje kocht ik vorige week, dus die is nog lang niet over de datum. Ik ga dus nasi maken.

IMG_7024
En kijk eens hoe keurig ik alle potjes nu heb? Met de namen op de bovenkant geschreven, zodat ik weet wat ik heb en er niet nog meer potjes kruidnagel dit huishouden kunnen betreden de komende jaren.

IMG_7029
Nina kan geen courgette meer zien.

IMG_7031
Hoeft ook niet, want we eten dus nasi. En Indische gestoofde karbonaadjes (heel lekker in de sojasaus, ketjap, bruine suiker, uien, knoflook) (ik zet wel een keer een recept online, want superlekker). Eitje erbij.

IMG_7039
Frank gaat in de bak met nieuwe kleedjes liggen en omdat ik zo van ‘m houd mag hij even blijven liggen.

IMG_7041
Hij ligt Nina even af en Nina kwijlt de doos even onder. Gelukkig niet op de kleedjes.

IMG_7052
En zo laten we de katers achter als we gaan slapen. Had ik niet moeten doen, want de volgende ochtend had 1 van de katers over de kleedjes heen gekotst. Ik herhaal; over m’n net opgespannen kleedjes gekotst!!! HUIL! Dus ik moet ze allemaal weer ‘ontspannen’ en in de wasmachine doen. HUIL!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Wow die courgettes! Die kunnen al bijna op je andere site. (ja foute flauwe grap maar ik heb ook vakantie eej?)

 2. nono schreef:

  Ik wil echt heel graag dat recept van die indische karbonaadjes. En niet “een keer”. Maar nu, Nu, NU! Kan dat? :)

 3. Meta schreef:

  Ja het recept!

 4. Viviane schreef:

  Yes !! Please het recept ! ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *