web analytics

1

PLOG DONDERDAG 4 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7056
Oh, Bruce, goedemorgen hoor. Hoe laat is het?

IMG_7058
Het is 6:30 en het is altijd tijd om te knuffelen. Ik werk nog wat en als de oppaspuber wakker is ga ik ook naar beneden om een ontbijtje te regelen.

IMG_7059
OMG!!! Dit was even heel erg eng. Ik had mijn iPhone aan deze combinatie hangen, maar het zwarte dingetje was een zwart dingetje van een seksspeeltje, want ik kon het gewone iPhone-blokje niet vinden. Ik dacht dat dat gewoon kon. Kon dus niet. ONTPLOFT! Gewoon ontploft! En gelukkig is alleen het snoertje doorgebrand en doet m’n iPhone het nog.

IMG_7061
Hier staan de oppaspuber en ik op het station. Ik sta verlekkerd te kijken naar de bramen aan de overkant van de rails. Allemaal grote, zwarte, rijpe bramen. Ik zie een yoghurt-bramen-ijs voor me.

IMG_7065
Heel goed gelukte selfie dit.

IMG_7066
Daar zit een hond. Het mannetje van de hond had een heel verhaal over dat hij honden trainde en hij wilde me even een filmpje laten zien. Iets met trainen voor de politie-honden-school. Ik ben maar even bij ‘m gaan zitten om de hond te aaien. Leuke hond.

IMG_7068
Ja, dit shirtje moest natuurlijk mee bij de Primark!! De oppaspuber kiest ook wat leuke dingetjes. We gaan nog naar een sieradenwinkel en nog een andere winkel. Arnhem blijft een leuke stad. Niet te groot, niet te klein.

IMG_7069
En… ze hebben daar sinds kort een Happy Italy. Een soortement van heel snel Italiaans restaurant. Open keuken, snelle bediening, heel erg schappelijke prijzen, veel keuze.

IMG_7074
En OMG! Je krijgt dus een bord vol. Al is het meer een schaal vol. En nu hadden zowel de puber als ik heel erg trek, maar we kregen deze schalen dus zeker niet leeg.

IMG_7075
Ik had ravioli met spinazie en ricotta. Mijn lievelings-combinatie! Met rucola. Ook lekker. Maar dus veel te veel. Het mooie is; ze doen hier helemaal niet moeilijk over een ‘doggy bag’! Ze bieden het zelfs gewoon aan. Dus lekker een grote bak meegenomen voor morgenochtend! Hmmmmm…

IMG_7078
Oh ja, dit is natuurlijk heel erg slecht. Niet je avondeten op, maar wel nog allemaal snacks halen voor bij de film? Ja, dat mag, want het is vakantie. Die popcorn-dingen waren trouwens erg lekker.

IMG_7080
Nog een selfie!

IMG_7084
Ik heb de puber plechtig beloofd om niet tijdens de film in slaap te vallen.

IMG_7086
Het leek me wel grappig om een keer een love seat te reserveren! Dan zit je dus bij elkaar, zonder zo’n armleuning ertussen. Meer ruimte!

IMG_7094
WTF? Een voorfilmpje met een zingende gehaktbal???? Ik begrijp dit niet.

header2
Het was echt een supermooie film! Ik ben niet in slaap gevallen, dus dat zegt genoeg.

IMG_7104
En zo’n filmavondje moet je natuurlijk afsluiten met een frappucino bij de Starbucks. “Mag ik jullie naam erop schrijven?”, vraagt het Starbucks-meisje. Tuuuuuurlijk. Oppaspuber M. heeft een smiley erbij gekregen, omdat die haar lach niet in kon houden bij het bestellen. Hahaha! Leuke dag!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Dat was zo te lezen een goed gevulde en gezellige donderdag….. Truus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *