web analytics

1

PLOG VRIJDAG 5 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7107
En weer om 5:30 eruit! Werken tot 8:00, dan snel een rondje LIDL met m’n ouders, ontbijten met de oppaspuber, die helemaal uit zichzelf ineens oplos-cappucino stond te maken (“Wil jij ook?”)! OMG! Stop de tijd! Gelukkig heeft Bruce mij nog wel steeds nodig om z’n brokken te regelen.

IMG_7111
Even een rondje bruidsmode-televisie. Hoeveel van die programma’s kun je hebben??

IMG_7115
Nou ja, heel veel dus. Als de oppaspuber weer richting haar moeder is stort ik lichtelijk in op de bank en kijk ik naar het volgende programma waarin de ene vrouw de andere vrouw gaat vertellen wat ze aan moet trekken en wat ze nu aanheeft, dat dat dus echt niet kan! Echt niet hoor. Nee, maar dan echt niet. Zucht.

IMG_7119
Ik ga even buiten op de loungebank met… Sid Vicious!

IMG_7137
Het is ongelooflijk! Hij geeft knuffels en kusjes en kopjes en hij gaat zelfs tegen me aan liggen. Ik moet dan alleen niet teveel gaan bewegen, want bij onverwachte bewegingen kan Sid dus nog wel eens uithalen. Maar toch… hij ligt tegen me aan!!!

IMG_7143
We eten… de pasta die ik gisteren meenam in een doggy bag!!! En daar kunnen zowel J. als ik nog prima en genoeg van eten. Kun je nagaan! Een bak van 6 euro was genoeg voor 3 personen.

black mirror
Mensen! Lezers! Mocht je de serie Black Mirror nog niet hebben gezien? Ga dat zien! Het zijn 2 seizoenen, met ieder 3 afleveringen en iedere aflevering kun je los kijken. Het is GAAF! En ook de aflevering die in het begin heel stom leek en traag heeft een PLOT! Wow! Ze hebben ook een internationale Emmy gewonnen (lees ik net) voor de beste tv-film of mini-serie, dus ik ben niet de enige die het gaaf vind. De serie geeft een nogal donkere en pessimistische blik op de toekomst (en dan met name op technologie als social media, tv, internet, etc.). AWESOME!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Irène schreef:

    Heel toffe serie idd! Heb deel 2 nog niet gezien, goede reminder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *