web analytics

8

PLOG ZONDAG 23 JUNI 2019


Koffie! Overigens heb ik ontdekt hoe het komt dat ik vaak met 1 oog dicht op de foto sta! Ik heb namelijk een… syndroom! For reals!Al sinds mijn geboorte heb ik een linkeroog dat knippert als ik eet, drink, zing, praat, zoen… kortom, als ik mijn kaak beweeg. De ene keer is het heftiger dan de andere keer en als ik moe ben, dan zie je het beter. Nu ben ik er onlangs achter gekomen dat dit een echt syndroom is! Het Marcus Gunn Jaw Winking syndrome! I kid you not! Niks ernstigs, maar… ik denk dat dit er voor heeft gezorgd dat ik op selfies automatisch dat oog dichtdoe, omdat m’n oog door dat syndroom ietwat omhoog gaat staan soms (wat er dus uitziet alsof je niet helemaal lekker bent).


Nina uitlaten, die niet echt vooruit te branden is, maar ja, ze is dan ook op dieet, dus ik snap het wel. Gewoon geen energie.


Gezond ontbijtje met spinazie, ei, ui en tomaat. Dit is de Instagrammable-helft.


Dit is de andere helft.


Er staat een boxen-schilder-dagje op het programma!


Gaat lekker en droogt vooral lekker snel zo met dit weer.


Ik ben volledig #bikiniproof! Heerlijk in m’n ondergoed in de tuin.


Ik moet veel en veel vaker vrij werk gaan maken. Echt. Veel. Vaker.


We eten… gevulde paprika’s. Hier zijn er al 3 weg en ze gaan uiteindelijk allemaal op. Erg goed gelukt en vooral; lekker makkelijk.


Ah gosssssssie, Frank blijft ’s avonds weer heerlijk op schoot liggen.


Worden films de laatste tijd echt zoveel slechter? Of ligt dat aan mij? Dit is de nieuwste Superman-film. M. heeft ‘m uitgekozen, maar we zetten ‘m na een tijdje uit zonder ‘m af te kijken. Wat een onsamenhangende film.


Ik maakte nog een bloemkool-taart voor de lunch van de komende dagen. Mealplanning to the max!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jan schreef:

  Ik dacht altijd dat je naar mij knipoogde. Maar je bent dus niet helemaal lekker. ­čśë

 2. Marjan schreef:

  En het was nog wel ‘Toplessdag’ vandaag….. Ik denk dat heel veel mannen zich stiekem verheugd hadden op jouw plog vandaag LOL

 3. DP schreef:

  Dat er zo’n syndrome bestaat. Ik zag het altijd als je signature move, klinkt ook leuker vind ik. Dat je nog maar lang en veel mag winken in je plogs en posts.

 4. San schreef:

  Jaaah! Vroeger maakte je van die mooie collage knipsels. Die!!!

 5. Un petit pour vous dire que votre blog est super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *