web analytics

2

DONDERDAG 11 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7415
De ochtend-Bruce-foto!! Hij heeft pech, want ik kan maar een uurtje knuffelen tijdens het computerwerk, want daarna is de oppaspuber alweer wakker.

IMG_7418
Wat zit m’n haar toch goed! Lush! Ik denk dat ik maar eens wat losse postings aan m’n Lush-favorieten ga wijden, want ik voel de behoefte om mezelf als beautyblogger in de markt te zetten opkomen.

IMG_7420
Maar eerst… op pad! Met de trein naar Arnhem. De oppaspuber wist ‘m niet. Had nog nooit van een gnoe gehoord.

IMG_7431
Misschien gaan we er vandaag wel eentje tegen komen, want een dagje Burgers Zoo staat op het programma. Zie hier de stokstaartjes!

IMG_7433
Het valt niet echt te lezen, maar de stokstaartjes zijn stout geweest en hebben een gangenstelsel buiten hun verblijf kunnen bouwen. Helemaal tot onder de ‘Desert’! Hahahaha! Dus hun verblijf wordt verbouwd en beter beveiligd tegen hun gegraaf. Hahahaha!

IMG_7434
Mooi man.

IMG_7435
Aapjes kijken.

IMG_7440
“Kijk, kijk, een tijger”, roept de oppaspuber.

IMG_7445
En kijk! Op nog geen 5 centimeter van me af (glas ertussen natuurlijk) komt een tijger zitten. Die gaat schuilen voor de regen.

IMG_7446
En dan kijkt hij ook nog even sexy voor m’n camera! HOE GAAF IS DIT? JA, HEEL ERG GAAF!!!

IMG_7455
Mocht ik nog een keer naar de dierentuin gaan, dan word ik zo’n vrouw die boterhammen en pakjes drinken van thuis meeneemt. Want, OMG, wat is dit zielig en treurig. Een lauwe kroket en een bakje sneue frietjes en dat dan ook nog opeten in zo’n troosteloos hok tussen de bejaarden en de families met rennende kinderen. Neen.

IMG_7456
Hé! Er hangt een Pokémon in de bomen!!!

IMG_7482
Nee hoor, dat was geen echte natuurlijk. Al heb ik wel 2 ‘echte’ Pokémons gevangen in het dierenpark, want eh, ja, jeetje, ik moet toch dochter S. weer voorbij, want die heeft me ingehaald. De oppaspuber schaamde zich gelukkig niet heel erg voor me.

IMG_7457
Er was dus een soortement van ‘Deep Ocean’-thema deze zomer in het dierenpark. Heel gaaf.

IMG_7459
Er was zelfs een musical voor jong en oud en met blacklight. Moesten wij naartoe natuurlijk!

IMG_7461
Een musical met ‘deep ocean monster Angel’, wie wil dat nou niet?

IMG_7463
Nou? Iedereen boven de 10??? De musical voor jong en oud bleek dus een soortement van lichtgevende K3-musical. MET LIEDJES! EN MET DANSJES! Laat ik het zo zeggen; de puber en ik gaan dit nooit meer vergeten. TRAUMA! Okay, vooral een half uur lang geprobeerd om niet te hard lachen, wat niet lukte. En nu konden wij er gelukkig nog erg hard om lachen, maar er worden ook bejaarden die musical-ruimte in gereden! Volwassenen! Er mag wat mij betreft wel even ergens een bordje geplaatst worden dat dit een kindermusical betreft, die dus echt niet te doen is voor volwassen. Met Blobby de Blobvis.

IMG_7472
Wij gaan liever kijken naar de echte Ocean.

IMG_7478
“We moeten nog wel even een selfie met een rog.” Check.

IMG_7485
We gaan nog even snel de stad in. Mijn man is heel erg blij dat de oppaspuber me ervan heeft weerhouden dat ik dit eenhoorn-masker heb gekocht. “Daar heb je helemaal niks aan”, vond M. (en ergens ook wel terecht). Maar ik heb toch best spijt dat ik ‘m niet kocht.

IMG_7490
En alweer thuis. Nina heeft ons gemist.

IMG_7492
Ik ben zo moe en kapot dat ik niet eens meer in staat ben om te koken en dat is best wel een uniek moment. Dus ik bestel pizza’s. Ook lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. BiteMe schreef:

    Zo heeft mijn man mij er 2 jaar geleden van weerhouden een eenhoorn stokpaardje te kopen. Nog steeds spijt van. Ik was terug gegaan om dat masker alsnog te kopen!

  2. Joop schreef:

    Wow, die tijger!
    Hij kijkt je aan alsof ie zo in je nek gaat springen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *