web analytics

1

WOENSDAG 10 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7377
Toen ik begon met ploggen maakte ik altijd ochtend-selfies, nu maak ik ochtend-Bruce-foto’s.

IMG_7378
Hier gaat iets vreselijk fout. Ik vraag hulp via Facebook en gelukkig word ik door diverse mannetjes en vrouwtjes geholpen. Het draait weer, maar ik denk wel dat er een keer een mannetje live moet komen kijken wat er precies fout gaat. Maar ach, weer 15 GB vrij nu, dus m’n pc houdt het nog wel een tijdje vol.

IMG_7379
Ik app mijn man dat hij me tegen moet houden, maar hij reageert niet snel genoeg, dus ja, eigen schuld!

IMG_7383
Wat wordt deze mooi!!! Lila en roze, top-combinatie!

IMG_7384
Zowel J. als de oppaspuber zijn gearriveerd en J. kiest een serie uit om te bekijken. Het lijkt een supergoede en spannende serie, maar ik vind ‘m niet geschikt voor jeugdige kijkers. Queen of the South. Heel goed, echt, maar teveel bloed en drugs en gedoe.

IMG_7386
Ga jij maar lekker koken kind. Bruce let wel op of je het goed doet. En ik ook natuurlijk.

IMG_7391
Volgens mij wordt het iets met kip.

IMG_7395
Kijk eens! Hoe goed gelukt! En bijna helemaal zelf gemaakt! Het is kip tettrazini, oftewel; kip met eekhoorntjesbrood, champignons, room, Parmezaanse kaas en basilicum. En knoflook. Heel lekker!

IMG_7402
Frank zit gewoon wéér in m’n kantoor!

IMG_7404
En hij gaat zelfs een kijkje nemen in m’n atelier!!

IMG_7412
Kijk, dit zijn de betere films voor tere zieltjes; Tarzan! Al snap ik er helemaal niks van. Het is een Tarzan-film na de gewone Tarzan-film. Nadat Tarzan met Jane getrouwd is, maar ja, je kan de man wel uit de jungle halen, maar de jungle niet uit de man. Of zoiets.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Wat een gezelligheid werken met Bruce én Frank.
    The jungle niet uit Tarzan hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *