web analytics

8

ZON, ELLA ELLE L’A & GROENE VINGERS

beginpaginatotaal

IMG_3004
Het is 6:27 en ik ben helemaal klaar voor deze maandag! Deze week wel even m’n haar verven, want dit… dit… dit kan écht niet meer… coupe halfje bruin… of eerder halfje gesneden vaal-rood.

IMG_3007
Nina wil ook even een ochtend-selfie. Of zou ze uit willen?

IMG_3010
Uit dus! Heerlijk dat het al zo vroeg licht is! De vogeltjes fluiten je wakker vanaf 6:00. Ik hou er heel veel van.

IMG_3014
ZON!!

IMG_3022
Ja, Sid blijft me er altijd en eeuwig aan herinneren dat ik m’n was meteen moet strijken als-ie droog is. Niks ligt zo lekker als pas gewassen was, hè, Sid?

IMG_3025
Ik test de LELO Ella en ik ben hier zo ontzettend over te spreken dat ik niet genoeg superlatieven kan vinden om ‘m te beschrijven. De review komt binnenkort op www.climaximaal.nl.

IMG_3026
Ik eet de hele dag rijstwafels met kaas. Niet omdat ik op dieet ben ofzo. Nee, echt niet! Ik heb geen brood in huis en ik heb geen zin om een salade te maken of een soep uit de diepvries te halen en op te warmen. Gemakzucht dient de mens.

IMG_3027
Niks mis met rijstwafels, denkt Nina.

IMG_3040
M’n ouders halen me op om een uur of 9:15, want mamma heeft weer een date met de oncoloog.

output_Q3deQE
We kunnen de route naar de oncoloog inmiddels dromen.

IMG_3066
De bloeduitslagen van de lever en de schildklier zijn niet heel goed. Niet leuk. Helemaal niet leuk. Volgende maand weer een MRI-scan en opnieuw een bloedonderzoek. De oncoloog denkt overigens niet dat het iets met de lymfeklierkanker te maken kan hebben, dus dat is enigszins opluchtend nieuws.

IMG_3076
Ik bel naar de dierenarts voor een afspraak voor Nina. Ze moet haar jaarlijkse APK-keuring en prikken en dan kan er meteen gekeken worden naar haar oor en naar haar tepels. Hier ligt Nina nog lekker te loungen, want ik heb ‘r maar niet verteld over haar date morgen. Ignorance is bliss.

IMG_3079
Het dakraam in m’n kantoor gaat open! ZON! <3

IMG_3081
Ik krijg een mailtje van de verkering. Is dit nou een huwelijksaanzoek? We hebben het al tijden over trouwen, maar dit is wel heel ehm… kort door de bocht! Maar zo ken ik ‘m, dus ik weet waar ik JA tegen zeg…

IMG_3082
Het is dus for realsssss… Dit jaar heet ik nog Olthof… HAHAHA!

IMG_3090
Nina houdt gewoon haar meisjesnaam.

IMG_3092
Dit is een heel bijzondere foto, want er is een stukje van de tafel in m’n atelier ZICHTBAAR! Ik ben dus heel goed bezig met opruimen!

IMG_3095
Ik ga de tuin doen. Dexter-style!

IMG_3096
Onze tuin is nogal groot en overwoekerd en het is zulk lekker weer en als we de tuin NU doen, dan hebben we er straks zoveel plezier van. Ik wil heel graag een moestuin-achtig gedeelte en leuke plantjes en viooltjes en gezellig!!!

IMG_3098
Oh, eerst even met m’n aanstaande man overleggen of hij een moestuin een goed idee vindt… Cheers babe! Op ons vooringenomen huwelijk! HAHAHA!

IMG_3099
De verkering helpt mee met het snoeien.

IMG_3106
Onze achtertuin ligt dus aan het Wolbospad en dat zal allemaal best, maar die stomme kerstboom, die gaat er morgen nog uit. Vriend S. komt morgen met een kettingzaag en dan gaan we verder met de tuin.

IMG_3113
Heel m’n nagels naar de klote. Maar wel hard gewerkt!

eten
Ik maak een snelle pasta met verse spinazie, ricotta, spekjes en ui. En Parmezaanse kaas natuurlijk.

IMG_3129
Ik buik uit tegen de verkering en Nina komt er gezellig bij liggen.

IMG_3132
We gaan om 20:00 naar bed! HEERLIJK!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Danielle schreef:

  en voor de ignorant fashionista’s onder ons: welke nagellak heb je (deels) op? Prrrrettyyyyy!

 2. Danielle schreef:

  oh en gefeliciteerd natuurlijk!!! :D

 3. Luna schreef:

  Haha! Thanks! De basecoat (KOTS) is van Bell… Air Flow (schijnt lucht door te laten)… de grijze nagellak dus… de glitters zijn van een flesje van de H&M… Disney-glitters… (zal wel kindernagellak zijn)… Ben overigens erg te spreken over dat merk Bell (want blijft, als je niet in de tuin werkt) 2 dagen zitten zonder eraf te brokkelen…

 4. Anna-Maria schreef:

  gefeliciteerd aanstaande mevrouw Olthof !

 5. Gerda schreef:

  Goed bezig in de tuin. Wij gaan vandaag aan de slag. Maar dan moet ik nu wel opstaan. Heerlijk zo’n dagje vrij. En gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Hier al 22 jaar zeer gelukkig getrouwd!

 6. Kees Versluis schreef:

  Leuk om te horen, je gaat trouwen.
  Hopelijk gaat het beter met jouw moeder.
  Bijzonder hoe je dat gedaan hebt met het loopje van jouw ouders door het ziekenhuis.
  Oh ja, gefeliciteerd natuurlijk.

 7. Marjan schreef:

  Gefeliciteerd!

 8. Leischa schreef:

  Leuk trouwen! Gefeliciteerd. Ben nu al benieuwd naar je jurk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *