web analytics

0

GRAS, LIMOEN, RUCOLA, GEITENKAAS & CITROEN

middengelukt1

IMG_3759
Nog steeds een tyfuszooi in huis. Negeren, volledig negeren. Ik ga met m’n ouders langs de LIDL, waarvan geen foto’s, want ik heb stress. Ineens heel veel stress. Ik zou dit weekend met J. naar vrienden in Friesland gaan, maar ik zie het helemaal niet meer zitten, want dan komt m’n opdracht niet af en ik heb er niet van kunnen slapen en als je niet slaap heb je helemaal last van stress, dus… ik besluit uiteindelijk niet mee te gaan naar Friesland. Ik blijf alleen thuis om te werken. De 12 dromenvangers moeten maandag in Amsterdam zijn en dat gaat nu wel lukken.

IMG_3763
Stresssssssssss!

IMG_3764
Oh, okay.

IMG_3767
Nou, vooruit, ik ga vandaag met volle aandacht m’n dromenvangers maken.

IMG_3774
Maar eerst is de oppaspuber er nog en ik heb de pech dat het Bean Boozled-spel vandaag al is gearriveerd, dus ik MOET 1 potje doen, want dat had ik beloofd en beloofd is beloofd.

IMG_3780
Gelukkig moet ik een snoepje eten wat naar gras of naar limoen kan smaken en uiteindelijk smaakt het snoepje naar gras én limoen, dus goed te doen. We bellen even met de moeder van de oppaspuber of ze het spel mee naar huis mag nemen, want het is nogal een hysterische toestand met kokhalzen en gillen en niet iedereen zit daarop te wachten, lijkt me. Maar ze mag het thuis met haar kleine broertje gaan spelen. Ik ben benieuwd en hoor volgende week wel hoe het was.

IMG_3781
Dit ziet er minder erg uit als hoe het voelde. Ik heb in m’n vinger GEBOORD!!!! Het boortje brak af (ik was schelpen aan het boren) en ik boorde zo, hop, recht in m’n vinger, nog net niet door m’n nagel! PANIEK!!! Pijn!!!! Goed schoongemaakt en het lijkt mee te vallen, maar het is nogal klote handwerken met een geblesseerde vinger.

IMG_3782
Dit mag niet Bruce, maar het huis is toch een tyfuszooi, dus wat kan mij het schelen.

IMG_3783_1
Ik krijg geweldige post van tante Ien!!! Ondertussen is M. weer richting haar moeder en J. richting Friesland dus ik heb het huis voor mezelf en sluit mezelf op in m’n atelier om de dromenvangers te maken.

IMG_3795
Pappa Piet komt even een biertje drinken en Nina wat koekjes brengen.

IMG_3799
Ik stuur even een filmpje met een dansje naar J., want ik ben bijna klaar met de dromenvangers!!!

IMG_3803
Ze vraagt zich af of ik haar niet vergeet uit te laten, want ik ga zo op in m’n werk.

IMG_3805
Ik krijg een foto doorgestuurd van J. dat hij zich prima vermaakt in de kano. Lekker aan het vissen.

IMG_3809
Ik stuur een foto dat ik lekker op de bank hang en J. is meteen jaloers op Bruce.

IMG_3814
Ik maak een pasta met rucola en geitenkaas en citroen. Een gerecht dat J. niet lust en ik juist superlekker vind.

IMG_3776
Kijk, het recept voor die pasta met geitenkaas en rucola.

IMG_3818
NIEN! Kom snel! J. is er niet! Je mag in bed!!!

IMG_3819
Ja, echt!!! Toe nou, toe nou, dat is gezellig!!!

IMG_3822
JAAAAAA! Gezellig!!!!

Vorig jaar maakte ik een pluchen ijsje...

Vorig jaar maakte ik een pluchen ijsje…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *