web analytics

2

PWEGNANT, PLUCHE & TIKKA MASALA

beginpaginatotaal

IMG_4769
In de ochtend een rondje ploggen, mailtjes beantwoorden, bestellingen inpakken. PloesiePoesie Joey wordt verstuurd in een lege zak hondenvoer. HAHAHA! Ja, dat vind ik grappig!

IMG_4771
Even loungen. Oppasmeisje M. is wakker en voorzien van een boterham met roerei, de afwas is gedaan. Nina is uitgelaten en gevoerd. Dus we mogen best even stomme televisie kijken.

IMG_4776
We kijken naar Pregnant in Heels op TLC terwijl we wachten tot het ophoudt met regenen. Rosie Pope heeft een bedrijf waarmee ze extreem rijke zwangere vrouwen helpt met… BULLSHIT! Zoals het inrichten van de babykamer (“Ja, want het moet wel bij de rest van ons huis passen.”), bij het uitkiezen van de babynamen (“Ja, want we willen een naam die succes uitstraalt, het moet een merk zijn.”) of met het uitzoeken van leuke zwangersschapsjurkjes (“Er is gewoon niks leuks te koop!!”). Extreme zeikwijven dus met extreme wensen en extreem veel geld. Waar ik me vooral aan stoor is het spraakgebrek van Rosie Pope. Ze praat als Cartman uit South Park en kan de ‘r’ niet uitspreken. Beetje lullig als je Wosie heet en de hele dag met pwegnant vrouwen moet omgaan.

IMG_4778
We halen even de fiets van M. op bij haar moeder en gaan dan door naar de stad. Naar de Kruidvat.

IMG_4779
Waar ik heel misschien per ongeluk toch weer wat nagellakjes heb gekocht, want die zijn nog steeds in de aanbieding.

IMG_4780
En deze kleuren had ik nog niet. Denk ik.

IMG_4781
Thuis beginnen we met het maken van een pluchen ijsje.

IMG_4782
Althans, ik ga lekker bezig en oppasmeisje M. ziet het ergens na 5 minuten al helemaal niet meer zitten. Ellende, drama, oooooooooh, de wereld vergaat!!!

IMG_4785
Dus vooral rustig blijven, in en uit ademen!!! En uitknippen dat patroon!! Knippen leren ze je al op de kleuterschool, haha!

IMG_4786
Wordt best geinig toch?

IMG_4787
Als we op de helft zijn lijkt het me beter voor mens en dier en pluchen ijsjes om morgen verder te gaan.

IMG_4790
Nina stinkt en moet in bad. Vind ze niet leuk.

IMG_4791
Zaterdag komen er vrienden eten en ik wil dan een uitgebreide Indiase maaltijd neerzetten, maar om het mezelf niet al te ingewikkeld te maken, kook ik vandaag al een pan kip tikka masala. Nu was het eigenlijk de bedoeling dat het een kip korma zou worden, maar ik was ergens vergeten dat de kip dan een paar uur moet marineren, dus eh, nou ja, het is een heerlijke pan kip tikka masala geworden! Met bloemkool. Morgen de kip korma, een lamscurry en een rundvleescurry (en ik ben zo slim om al het vlees alvast uit de diepvries te halen om te laten ontdooien). Goed bezig! Van deze pan tikka masala had met gemak 10 man kunnen eten.

IMG_4792
Dus M. en ik gaan even langs bij opa Piet en oma Riet om ze een bak te brengen. Nina mag ook mee.

IMG_4793
Die laat geen ogenblik voorbij gaan om bij Piet langs te gaan, want; koekies! Als oppasmeisje M. in bed ligt kijken de echtgenoot en ik nog een paar afleveringen van House terwijl ik online surf naar de allerlekkerste Indiase gerechten. Die heb ik gevonden. Morgen lekker verder koken. Hmmmmm…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. ria schreef:

    Lekker al dat eten ,je heb het er maar druk mee xxx

  2. Marjan schreef:

    Wat leuk dat ijsje! Ik snap heemaal waarom je morgen pas weer verdergaat…. extra lang van genieten! ;-)
    heerlijke trash-tv … gewoon lekker commentaar geven en me ergeren aan wat die ‘dames’ allemaal te klagen en te eisen hebben….

    ziet er lekker uit zeg die tikka masala eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *