web analytics

2

PLOG 21 T/M 23 JULI 2017


Bruce en ik beginnen de vrijdag vroeg met even wat ploggen en bloggen en mailtjes beantwoorden.


Ik luister maar eventjes naar wat liedjes van Linkin Park. Echt, hun album Hybrid Theory; geniaal. GENIAAL.


Uiteraard gaan m’n ouders en ik naar de LIDL en dat betekent; croissantjes-tijd! Voor bewegend beeld van mijn dagen (ik moet het nog even wat vaker doen, maar ik heb er wel heel veel plezier in, het Insta-stories maken): www.instagram.com/electricluna (ja, ik wil heel graag meer volgers, want ik ga voor de 1000 dit jaar) (#LIFEGOALS)!


HAHAHA!


De rest van de dag ben ik bezig met het ontwerpen van dit Love Ritual (voor in de Love Ritual Boxen natuurlijk)!


Ik krijg leuke post van Mark van Euphoria (de leukste seksshop van Friesland)! Zoveel nieuwe speeltjes dat ik ze niet eens vast kan houden! Thanks! Gelukkig had ik nog geen seksspeeltjes (hahahaha) (ik moet de komende maand elke dag een speeltje gaan testen, anders, anders… nou ja, anders komt het niet goed)!


Met Nina IS het al goed. Of ze uit mag?


Tuurlijk! Wat een lekker bekkie hier! We zijn heel druk in de weer geweest met een tak (ja, dat zie je dus allemaal op die Insta-stories). Misschien ga ik ooit wel vloggen, maar dat hele monteren, dat zie ik niet zo zitten.


Ik ben meer van dit soort dingen! Mini Ibiza dromenvangertjes. Lekkere bezigheid voor de vrijdagavond!


En… zaterdagochtend kom ik erachter dat ik EINDELIJK een courgette heb gekweekt. Toch nog iets gelukt dit jaar qua moestuin.


Uit!


En dan wandelen naar de Turkse supermarkt, de markt, de HEMA en weer terug naar de Turkse supermarkt, want ik was m’n tas vergeten. JESUS!


Dit is m’n ontbijt. Hier heb ik later spijt van.


Kroelen met Nina! Ooooh, wat een heerlijke hond.


De bloemetjes van de markt in de vaas. Uiteraard ook een bosje bij m’n moeder gebracht.


Dit is niet normaal hoor. En ik voel me ’s middags ook echt niet lekker. Pijn in m’n rug, pijn in m’n buik, geen idee waar het vandaan komt. Helemaal niet fijn.


En de zondag begint ook al KUT met een kapotte bril. Alweer. Echt KUTKUTKUT. Iedere keer als ik een fijn montuur heb, dan gaat m’n bril stuk. Zou het aan mij liggen?


M’n buik is nog steeds niet helemaal lekker. Het borrelt, het doet pijn, geen idee wat het is. Ik heb nergens zin in en we kijken de serie Westworld uit. Supertoffe serie, echt, maar ik heb nu wel weer genoeg tv gekeken de afgelopen dagen. Oh nee, morgen weer Game of Thrones, vooruit.


Ik zet de mini Ibiza dromenvangertjes online! Voor € 10,90 krijg je een dromenvangertje in een gezellige envelop, met kekke kaart en visitekaartje! Ik zeg; doen! Uiteraard te koop bij www.maaneschijn.nl.


En dan ineens zitten M. en ik in de auto richting Arnhem om een USB-stick te gaan kopen bij de Mediamarkt.


En uren later rijden we met dat USB-stickje met daarop 35 GB (10 jaar) aan foto’s weer richting het huis van de zus van ex-partner P.! De aanleiding is niet leuk, zijn moeder is overleden, maar het is heel fijn om hem weer te zien. Zijn zus en zijn nichtje heb ik meer dan 8 jaar niet gezien en het was een heel bijzonder en liefdevol moment. (“Zo, dus jij bent de Luna-fluisteraar”, zei P.) (“Ah, joh, ik ‘ken’ jou al 16 jaar”, zei M.) (“Ja, ADHD en een stofzuiger, je zou denken dat dat wel een keer zou moeten matchen hè?”) (ze hebben me lekker zitten afzeiken) (op een liefdevolle manier uiteraard) (eikels). Midden in de nacht rijden M. en ik weer terug naar Tiel en liggen pas om 1:30 in bed. Een héél bijzondere afsluiter van een verder middelmatig weekend.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Ik vind je Insta-stories erg leuk. Een bewegende Nina is toch anders dan een foto. Hoe dagelijkse vloggers het volhouden snap ik ook niet: die zitten tot diep in de nacht nog te monteren en uploaden. Maar Instagram is wel vluchtig. Je kijkt het en het is alweer weg. Misschien af en toe een filmpje in je plog integreren? Voor de leuk?

  2. Else schreef:

    Het is duidelijk, ze houden van je (P&M)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *