web analytics

1

PLOG DONDERDAG 20 JULI 2017


Dagelijks ploggen, ik blijf het proberen! Vandaag staat er een dagje in het teken van de Love Bubbles op het programma! Maar eerst plog ik de afgelopen dagen even bij en schrijf ik een stuk over m’n bezoek van de Bucket Boys. Ik ben er nog steeds heel blij van, zo achteraf. Bruce is vandaag weer een kantoorkater en hij is gek op spirituele dingen!


Ik moet een serie van 7 ansichtkaarten ontwerpen en de voorkant had ik al af, maar de achterkant wilde niet echt lukken. Vandaag wel. Gelukkig!


Het worden dus 7 kaarten, 7 dieren, 7 kleuren en 7 opdrachten voor stelletjes! Met een Indianen-look-and-feel voor deze bever! Ik moet overigens nog even wennen aan de combinatie van Insta-stories én een plog! Want de foto’s voor de Instagram-stories maak je verticaal en die voor de plog horizontaal en nou ja… volg me ook maar gewoon op Instagram: www.instagram.com/electricluna (hartstikke gezellig met vooral veel Nina)!


Frank ligt de hele dag op deze manier in de bank. Okay. Wat jij wil kat!


Ik schrijf nog een review over deze spreidstang! Lees: BDSM TOY REVIEW #357: SPREADER EXPANDER BAR. Aan deze foto kun je zien dat het een blijvertje is (al kun je in m’n review lezen dat ik helemaal niet zo stoer ben als ik op de foto doe).


Genoeg gewerkt vandaag (maar dan echt) (10 uur achter de pc is niet leuk)! Tijd voor een pastasalade! Voor de lunch van morgen.


Zo krijgt M. z’n lunch mee. Ja, als ik geen kinderen meer heb om voor te zorgen, wat heb ik dan aan al die leuke bakjes en dingetjes? Niks!


En… we eten deze OVERHEERLIJKE pasta met doperwtjes-pesto met spek en amandelen en Parmezaanse kaas! Comfort food! Na het eten wandelen we nog even naar de stad voor wat boodschappen en dan is het alweer tijd om naar bed te gaan. De wekker gaat morgen om 5:00 en mij is cappuccino beloofd!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Wat een kleurige en smakelijk uitziende “eet” foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *