web analytics

5

PLOG DONDERDAG 26 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3086
Goedemorgen deze morgen Sid! Lekker buiten geslapen vannacht? Hij wilde niet naar binnen komen gisteravond, dus eigen schuld. Gelukkig is hij gewoon gaan slapen op een bankje en is hij niet naar voren gelopen om daar aan te voordeur te staan miauwen.

IMG_3087
Honger!!!!

IMG_3088
Ik doe een koffie met de krant. Volgens mij is Sylvana nu al meer dan een week voorpagina-nieuws. Alle columnisten hebben hun zegje er al over gedaan. Ik word er een beetje moe van. Van al die meningen. Maar zeggen dat ik er moe van wordt, dat wordt tegenwoordig al snel betiteld als ‘white privilege‘, dus ik zeg maar niets.

IMG_3089
Ik maak brood voor de oppaspuber en de man. HALLELUJA heeft de oppaspuber een nieuwe broodtrommel. Haar vorige trommel kreeg ik nooit open en ik heb regelmatig staan vloeken in de keuken. De puber zelf kreeg ‘m zelf altijd wel makkelijk open, dus het zal wel aan mij hebben gelegen.

IMG_3090
De puber en ik kijken tijdens het ontbijt even naar ‘Meet The Russians’. Wat een wereld. Heel ver van mijn bed.

IMG_3092
Voor Bruce is alles z’n bed. Naast m’n computer bijvoorbeeld.

IMG_3093
Ik maak de plog van gisteren.

IMG_3094
Oooooh! Ik ben zo blij! De sla-plantjes staan er perfect bij! Binnenkort oogsten.

IMG_3097
Om te laten zien dat ik dus niet echt heel groene vingers heb; zo staan wat andere plantjes erbij. Ja, als je geen water geeft, dan gaan ze dood. Zo gaan die dingen.

IMG_3108
Ik schrijf een review van dit enorme kutding en ik voel me even heel zielig, want ook al is het een kutding en gaat niemand ‘m kopen, toch moet ik dan een hele review schrijven, inclusief foto’s bewerken, linkjes plaatsen. Gedoe.

IMG_3111
Maar! M’n haar zit wel goed en m’n jurkje ook.

IMG_3112
Dit is het geurtje van vandaag! Dad’s Garden Lemon Tree van… Lush natuurlijk!

IMG_3116_1
Ja, deze moest ik gewoon wel even kopen. Diverse nogal rechtse Duitse types (Pegida) waren boos omdat de Kinder Chocolade ineens voorzien was van allerlei leuke gekleurde kindjes, in plaats van het gebruikelijk ‘typisch Duitse kindje (blond, blauwe ogen). Maar de foto’s van die gekleurde kindjes op de verpakkingen bleken uiteindelijk jeugdfoto’s van internationals van het Duitse nationale voetbal-elftal te zijn. HAHAHAHAHA!!!!

IMG_3117
Okay, heel misschien heb ik dit geurtje gekocht. Maar overgekocht van iemand anders, dus dan mag het.

IMG_3121
OMG! Dit was zoooooo Goddelijk wederom! Verse asperges uit Limburg.

IMG_3122
Of ze uit mag?

IMG_3129
Daar achterin ligt een stukje Avocado Co-Wash! En dat is een shampoo en conditioner in 1! Werkt zeer goed.

IMG_3132
Van de schillen en kontjes van de asperges trek ik een soep.

IMG_3133
Limburgse aardbeien met yoghurt; supertoetje! Hmmmmm…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Liess schreef:

  Ik vind sylvana een akelig wijf, niet omdat ze donker is, maar gewoon omdat ze akelig is.

 2. Ingrid schreef:

  Lekkere asperges mmm.

 3. Fey schreef:

  Moe worden van het gezever van colimnisten als “white privilege” beschouwen zegt dan over iets over jouw gedachtengang dan andersom ben ik bang. Een week is overigens niets vergeleken bij het gezanik over die Turkse stukjesschrijfster dat wekenlang aanhield tot aan de lange arm van Rutte aan toe…. rn dan nog die Lush verslaving, das al maanden aan de gang…ook om suf van te worden (zei ze grappig sarcastisch) maar dat mag wellicht ook niet meer, al weet ik niet waar ik dat dan onder zou moeten scharen. :p

 4. Fey schreef:

  Te snel getypt zie ik…. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *