web analytics

1

LUNA ZIET MASTERS OF SEX

beginpaginatotaal

IMG_4528
De zaterdagochtend is niet in foto’s vastgelegd en dat is helemaal niet zo erg, want het was een standaard-zaterdagochtend. Opstaan om 7:30, Nina uitlaten en dan even snel langs de LIDL en de Turkse supermarkt. Alleen… we zijn niet, zoals normaal gesproken, helemaal los gegaan in de LIDL met het inkopen van chips, snoep en koek, maar hebben ons keurig aan het boodschappenlijstje gehouden! Thuis ruim ik alles op en in en mijn moestuin hangt er zielig bij. Kutweer, kutregen, weinig zon en ik heb ook niet eens zin om elke dag tussen m’n courgettes en tomaten te hangen. Het voelt allemaal als herfst! BAH!

IMG_4530
Maar goed! Er viel wel een bol-courgette te oogsten en daar ben ik toch wel trots op.

IMG_4531
Ik draai alvast de boeuf bourguignon voor morgen in elkaar.

IMG_4553
Of nou ja, in elkaar draaien, ik laat eerst 1,5 kilo doorregen runderlappen een paar uur marineren in 1,5 fles rode wijn. Hmmmm…

IMG_4532
Ja, Nien, daarvan loopt het water je in je mond hè?

IMG_4536
Ik blader nog wat door kookboeken.

IMG_4538
Hmmmm, zwarte-bonen-saus. Dat bestelde ik vroeger altijd bij de Chinees; kip in zwarte-bonen-saus. Lang geleden dat ik dat op heb, snel eens halen.

038-masters-of-sex-theredlist
Ik loop al dagen, weken, maanden te zeiken dat ik helemaal geen zin meer heb in televisie kijken en dat het me allemaal gestolen kan worden. Niks boeit me meer, het is allemaal een herhaling van een herhaling en volledig inwisselbaar. Tot… we deze serie ontdekken; Masters of Sex.

IMG_4539
Het heeft qua sfeer iets van Mad Men (dezelfde gave jurken, woonkamers, brillen) en het gaat ook hier over de onderdrukking van de vrouw én het gaat over seks, maar dan wel op een heel nette manier! Michael Sheen en Lizzy Caplan spelen de wetenschappers William Masters en Virginia Johnson, wetenschappers die verantwoordelijk waren voor het eerste onderzoek naar de lichamelijk reacties van mannen en vrouwen tijdens de seks. Dus naar het (vrouwelijk) orgasme, penislengte, de verschillende stadia van opwinding, etc.! Masters en Johnson deden het ook met elkaar (alles voor het onderzoek), met hun eigen partners en solo en ze onderzochten tientallen andere stelletjes, losse mannen, losse vrouwen en zagen op die manier duizenden en duizenden orgasmes. Maar de serie is dus vooral geen porno, want het gaat ook over de liefde, relaties, homoseksualiteit en laat geen expliciete beelden zien (althans, er zitten wel borsten in en ook heus wel seks natuurlijk, maar het blijft een Amerikaanse serie)! Topacteurs, prachtige jurken en een zeer onderhoudend verhaal wat écht geen moment saai werd, maar eh, dus vooral prachtige jurken! Dikke vette MUST SEE dus!

IMG_4541
Ja, shut up en doorgaan.

IMG_4545
Ooooh, lief!!!

IMG_4547
Haha!

IMG_4548
Ha!

IMG_4549
Ha!

IMG_4550
De vrouw bedient met dat ding in haar handen dus een vibrator, wat tevens een camera is, dus eh, die Svakom Gaga is helemaal NIKS NIEUWS!!

IMG_4551
Deze man heeft voor het eerst gezien hoe de vagina van een vrouw eruit ziet als ze een orgasme heeft. Niet dat dat hem echt interesseert, want hij is dus gay. Proost. De echtgenoot en ik kijken deze serie 10 uur achter elkaar. Knap hè? Zo goed is-ie.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Dan moet hij wel heel goed zijn… 10 uur… man o man… hoe hou je het vol?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *