web analytics

2

PLOG WOENSDAG 17 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7703
Goedemorgen Bruce. Ik lach hier wel op de foto, maar ik ervaar heel veel stress. En met heel veel stress bedoel ik eigenlijk dat ik de hele nacht heb wakker gelegen van van alles. Zo dom, want je kan ’s nachts je problemen toch niet oplossen. En het erge is; het zijn niet eens problemen, ik maak er problemen van. Dus… hup… opstaan en van me af! “Moet je ongesteld worden ofzo?” HOU JE BEK JOH!

IMG_7709
Om 6:30 sta ik al gehaktballen te draaien en een tomatensaus te bouwen, want vanavond komen onze ouders eten. Dus dat wordt tapas voor 8!

IMG_7710
Oh, dit wordt heel lekker. Het wordt dan ook heel veel.

IMG_7712
1,5 kilo gehaktballen!!!

IMG_7718
Aaaaah, wat lief. Ik had wat liefs voor iemand gedaan en nu krijgen de beesten hier een cadeautje voor terug!

IMG_7724
En nu wilde ik natuurlijk niks terug, want iets liefs doen is iets liefs doen, maar kijk nou hoe geniaal Nina dit botje rockt!

IMG_7726
De gerechten vullen langzaam maar gestaag de eetkamertafel. En… ik word ondertussen ook heel goed en lief geholpen door de pubers. Niks dan lof.

IMG_7727
Kijk eens wat een pretpakket ik van mijn schoonouders krijg. Die Drop-Fruit-Duo’s staren mij aan. HEEL ERG!

IMG_7728
Oh, wat een gezelligheid in de tuin. Wat? In de tuin??? We kunnen eindelijk weer eens in de tuin zitten en eten! AMAZING!

IMG_7731
Frank heeft een nieuwe hang-out. Hij hangt tussen ons en de buren in en houdt alles in de gaten. Als er hier wat te snacken valt komt hij hier snacken. Als er bij de buren een stoel met kussentje vrij komt gaat hij daar liggen. Hij heeft het goed voor elkaar.

IMG_7732
Bruce ligt nog maar een keertje voor dood in de tuin.

IMG_7733
Er wordt enthousiast geklaverjast door J., mijn ouders en schoonpa J.! Schoonmoeder B. houdt de meiden bezig met een potje Skip-Bo.

IMG_7736
Mooi! Dan kan ik even achterover en genieten.

IMG_7739
Bruce kan ook goed genieten.

IMG_7742
Nina ook.

IMG_7749
Bruce maakt schoppen!

IMG_7751

Even de laatste loodjes qua koken. Alles op tijd de oven in. Nog even dit afbakken, nog even dat doorroeren. Ook hier helpen de pubers weer keurig met tafeldekken, drankjes inschenken, nou ja, alles gewoon. HOE DAN?! Je zou bijna niet geloven dat het echte pubers zijn! Komt waarschijnlijk door het vakantie-gevoel. Helemaal totally relaxt nu.

IMG_7755
Mijn schoonmoeder laat even zien hoe lekker ze alles vindt!

IMG_7756

Maar het is dan ook allemaal SUPERlekker! De meiden hebben ook goed geholpen en allebei zelf een gerecht gemaakt! En… geloof het of niet, maar bijna alles is op!

IMG_7757
Inclusief een toetje met ijs en slagroom en poffertjes na.

IMG_7758
Nee, Nina, jij niet. Jij mag alleen 1 stukje brood, vooruit dan maar.

IMG_7760
Iedereen maakt z’n spelletje nog even af en daarna gaan de ouders weer richting huis. De meiden kiezen een film uit en ik val tegen J. aan in slaap op de bank. Goede dag vandaag! Wel 3 kilo aangekomen en ik moet morgen m’n lezing gaan geven en OMG, wat trek ik aan! Hier begint de stress weer, maar waarvoor? Alles komt uiteindelijk goed!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Alleen al van het lezen word ik moe. Ik hoop maar dat iedereen je genoeg complimentjes heeft gegeven voor alle catering. En geef die ene puber eens een fatsoenlijke broek zonder scheuren!

  2. Maurice schreef:

    Jeetje ? Wat een werk heb je ervan gemaakt. Heb droog mee zitten smikkelen ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *