web analytics

4

PLOG DINSDAG 16 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7646
Dat is grappig. De plastic bordjes van de HEMA die ik al jaren en jaren heb staan zomaar ineens ook echt perfect op regenboog gesorteerd. Uit zichzelf dus. Per ongeluk. Als in; ik heb ze zo niet opzettelijk neergezet.

IMG_7647_1
Ze worden voorzien van een BLT-sandwich voor J., S., M. en mij! Ik ben inmiddels heel bedreven in BLT’s maken.
IMG_7651
OMG! Wat is de activiteit van vandaag? Glowgolven?????

IMG_7657
Dat ook ja! Maar eerst doen we met z’n viertjes een Escape Room! Je wordt dan ‘opgesloten’ in een kamer en je moet met z’n allen tot de oplossing komen. Ik knip en plak het even: ‘Door de puzzels op te lossen, codes te ontcijferen en door vooral verder te kijken dan je neus lang is kom je uit de kamer! En… vergeet daarbij niet de goede samenwerking met je team.’ Wij deden Escape Room de Stolp in Apeldoorn, maar het smaakte zeker naar meer, dus we hopen het vaker te gaan doen. Want je moet echt samenwerken, logisch nadenken, echt LEUK! We hadden zelfs nog 7:34 minuten over op de klok, hahaha!

IMG_7658
Jullie ook goed gedaan hoor meiden!!! Wat zijn ze toch alle 2 knap hè? Dochter S. heeft bij M. ‘boxer braids’ ingevlochten. Gelukkig zijn ze allebei heel lief voor mij en voor elkaar en voor de rest van de wereld.

IMG_7659
En dan nu! Glow-golven! OMG!

IMG_7660
M.! Wat heb je een witte tanden!!!

IMG_7661
OMG!!!!! Ik ook!!!! SMILE!!!

IMG_7664
Ja, joh, doe jij nou ook eens even lachen!

IMG_7668
Daar heeft hij geen tijd voor, want hij moet even supertjes-fanatiek gaan glow-golven, want heel leuk zo’n uitje met z’n allen, maar hij komt natuurlijk wel om te winnen.

IMG_7674
Patser!

IMG_7681
Het was een jungle-thema dus. Kunnen we meteen de Apelheul afstrepen van het TODO-lijstje.

IMG_7685
Smile!!! J. kijkt stoer, want hij heeft gewonnen. Hij was ook degene die de scorelijst bijhield.

IMG_7686
Het was LEUK!

IMG_7689
De meiden mochten in overleg kiezen wat we zouden eten. Dus, ja.

IMG_7690

Hier zoekt J. even een plekje in de tuin om de eerste dag van z’n ’22-day-challenge’ te doen. Iets met 22 keer opdrukken en dat dan 22 dagen achter elkaar. ’22 push-ups a day for 22 days to raise awareness for combat veterans. There are 22 veterans a day that are committing suicide, and this is a small way to raise awareness for that issue.’ Goed bezig hoor schatje!

IMG_7695
Ik snap niet hoe iedereen het op kan, maar J. zet een tray met kippenpootjes in de oven. Bijna allemaal op.

IMG_7699
Allemaal even Lushen. Niet allemaal tegelijk.

IMG_7700
“Heb je nog nacho’s?”, wordt er gevraagd. Snap niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Ik maak een bak nacho’s met het restje Mexicaans van gisteren er bovenop. Met een klodder yoghurt erbij voor de dip. Ook bijna allemaal op.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Joop schreef:

  Je boft maar met die twee lieve meiden.

 2. Linda schreef:

  Ik moest heel hard lachen om het concept ‘escape room’. Want als je een uur op je kont gaat zitten gaat de deur òòk gewoon open.

  Sorry, spelbreker, ik.

  • Luna schreef:

   Hahaha, nou, bij deze Escape Room was het nog leuker, want de deur ging niet eens echt dicht, zodat ook mensen met claustrofobie er gewoon uit zouden kunnen als ze wilden :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *