web analytics

2

PLOG MAANDAG 15 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7603
Haaa! Het is maandagochtend, 6:00, en ik plog even de afgelopen dagen bij.

IMG_7612
Ik schrijf ook even wat reviews en teksten voor op Climaximaal.nl!

event mail female fun factory
Aanstaande donderdag heb ik namelijk een soortement van Meet & Greet-achtig iets, nou ja, gewoon gezellig iets, hopelijk dan, bij de MailFemale in Amsterdam. Check: HIER.

IMG_7637
Ik maak een courgettesoep, want ja, er groeit een overdaad aan courgettes in de tuin!

IMG_7639
Nee, die lust jij niet.

IMG_7640
Dit lust jij dan weer wel. En ik ook. Wij ook! Zowel dochter S. als oppaspuber M. zijn vanmiddag gearriveerd, dus het huis is in 1 keer vol met MTV en TLC en verhalen hier en verhalen daar. En die meiden kunnen eten, OMG. Ik zit na 3 van die wrap-bakjes met Mexicaanse vulling helemaal vol. Zij eten er allebei 6 per persoon.

IMG_7641
Als ik voorstel om daarna nog even naar de stad te wandelen voor een Pokémon en een ijsje bij Daisy’s vinden ze dat prima. Een ijsje past er altijd nog wel bij.

IMG_7643
Thuis nog even lachen met Geer en Goor en daarna naar bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Joop schreef:

    Ik had laatst ook de Pokémon-app geïnstalleerd, maar ik was niet verder gekomen dan het vangen van die ene Pokémon die zich in mijn huis bevond. Op straat had ik geen GPS-verbinding en dan is het snel afgelopen met de pret.

    • Luna schreef:

      Oh, wat jammer… helemaal nergens buiten?? Sommige Pokémon-stops zijn in de buurt van WiFi-punten, maar ja, dat is dan ook wel weer heeeeeel veel gedoe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *