web analytics

3

PLOG MAANDAG 4 SEPTEMBER 2017


Ik begin weer een beetje in een ritme, regelmaat en routine te komen!


’s Ochtends eerst samen Nina uitlaten. Nina krijgt een lig-zit-blijf-opfriscursus van M.! Zolang er hier koekjes bij betrokken zijn vindt Nina dit geen enkel probleem.


Ik plog daarna de afgelopen dagen even bij.


Onder toeziend oog van Bruce! In m’n hand heb ik de Queen Bee van het merk Octopuss! Een vibrator met PulsePlate-technologie, jawel! Wat dat is, dat lees je: VIBRATOR REVIEW #370: QUEEN BEE, HOT OCTOPUSS!


Schaamteloos Nien, schaamteloos!


Ik eet m’n lunch vanuit de bak, want ik heb ineens allerlei mailtjes die ik moet beantwoorden, dingen die ik moet regelen en… ik moet op tijd de trein pakken, want ik ga weer richting de Love Bubbles.


Ik word opgewacht bij station Zutpen. Het is zalig weer en ik hang m’n stoel over de leuning. Daarna vergeet ik m’n jas. KUT. Kwijt. Voordat ik de trein in stapte vergat ik ook al m’n tas, die gelukkig werd opgemerkt door wat studenten die ‘m kwamen brengen. Ook KUT. Lekker wazig ben ik.


Kopje koffie dan maar, uit dit briljante kopje.


Met de cabrio van M. richting de Japanner.


Vanavond eten we met het hele team sushi.


Dat zeg ik; sushi!


Het is al snel heel erg druk met alle collega’s en ik zoek heel even de rust op van het land, want it’s tooooo much people, too much talking. Echt een beetje op tilt.


Maar dit is wel een lekker rustig uitzicht. Prachtig.


Ik ben bijna weer chill genoeg om de drukte in te gaan.


Ik pluk meteen even wat paarse boontjes en courgettes om mee naar huis te nemen.


Drukdrukdruk, maar wel erg lekker gegeten! Eén van m’n collega’s is een toetjes-wonder en had worteltaart gebakken en meringues met chocola.


Er vertrekken 2 collega’s en we doen een soortement van afscheidsceremonie bij het haardvuur. Mooie gesprekken, mooie mensen! En ik word keurig weer naar het station gebracht! Fijne dag zo, maar ik ben supermoe van vandaag. Ik begin me een beetje een zeikerd te voelen, maar ik ben echt nog niet op m’n oude energielevel.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Kees Versluis schreef:

    Je bent misschien een zeikerd aan het worden, toch schrijf je nog steeds hartstikke leuk. Het was best wel een operatie. Omdat je altijd zo sterk bent zeg je dat misschien. Ik ben blij dat je weer bijna elke dag schrijft.

  2. Myrthe schreef:

    ‘Het is zalig weer en ik hang m’n stoel over de leuning.’? Beetje wazig indeed ;)

  3. Isa schreef:

    Hier ook dus je bent geen zeikerd :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *