web analytics

6

PLOG DINSDAG 5 SEPTEMBER 2017


Het wordt tijd dat ik weer eens op markten ga staan, want ik heb heel veel kleine, verschillende dromenvangertjes gemaakt de afgelopen weken, maar ja, om die nu per stuk ook online te gaan zetten is ook weer zo’n gedoe. En ik denk dat ik genoeg handdoeken heb voor de rest van m’n leven.


Het was lang geleden dat ik samen met Nien op de foto ging. Ze schrikt er zelf ook een beetje van.


We worden opgehaald door Piet en Riet voor een rondje! Nina kijkt een beetje blasé, want ze is elke dag opgehaald de laatste weken voor een rondje.


Zoef!!


Oh. Wat. Is. Ze. Toch. Knap.


Ik had even wat bloemetjes geplukt en de nieuwe dozen waarin ik m’n dromenvangers ga versturen zijn gearriveerd. Frank meteen erop natuurlijk. Het zijn dozen die nog gevouwen moeten worden, maar dat interesseert ‘m niks. Een doos is een doos.


Even een koffie.


Bruce wil ik ook op de doos, of eigenlijk wil hij gewoon op de op plek waar Frank ligt.


Nou, dit gaat ’t worden of niet pappa? We zijn even naar de Leenbakker gereden, want m’n ouders willen nieuwe meubels, maar twijfelen nog. Eerst maar even alles opmeten en kijken of het past, want mij lijkt het te groot, maar dat kan aan mij liggen.


Ik zie deze bank wel zitten, maar toch ook weer niet helemaal. Ik ben de Chesterfield-banken HELEMAAL zat. Maar dan ook echt helemaal. Maar een nieuwe bank vind ik ook weer zoiets. En welke kleur dan? Nina gaat er toch wel op liggen en de katten ook en dan is zo’n nieuwe bank binnen de kortste keren naar de klote en dat is zonde, maar ja, die Chesterfields, die zitten mij te stijf en te stom en vooral; slechte herinneringen aan. Dus… ik twijfel nog.


Thuis even een bak Spaanse bonensoep uit de diepvries en verder aan het werk. Er lopen weer eens een hoop dingen door elkaar en ik heb geen rust in m’n hoofd.


Kijk! Ik mag de computer van M. gebruiken als ik dromenvangers aan het knopen ben, dus zo kan ik lekker werken en ondertussen een serietje of film kijken. Hoe goed kun je het hebben!


M. komt thuis en we lopen samen met Nina en komen dit tafereeltje tegen. Dus… er wordt een melding bij de gemeente gemaakt van gedumpt afval… dan gaat er iemand kijken… en dan plak je er een mooie sticker op die niet blijft plakken… en dan ga je weer weg en laat je het gedumpte afval liggen. LOGISCH JOH!


Waarom zijn deze shirtjes alleen in kindermaten?


Hmmmm… we eten een zuurkool-ovenschotel met sudderlapjes. Heerlijk!


Humor.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik zou die Chesterfields houden en de kast met lelijke pony’s bij het grofvuil zetten. Wetende dat de kans dat je ooit nog met mij wilt trouwen nu verkeken is, verblijf ik.

 2. Moeder van Luna schreef:

  Het blijft lachen met Jan !!!!

 3. Else schreef:

  Ik vond die foto met Frank, de pony’s en die ouwerwetse kast juist top, echt geweldig mooi. Maar qua bank i.c.m. Nina en de jongens zeg ik marktplaats. Beetje geduld misschien, maar toch MP. Ik heb zelf een foeilelijke bank, maar de huisband, de kat en moi mag er altijd zo op ploffen, liever fijn zitten dan opgeprikt modieus.

 4. Regina schreef:

  Ik heb ook de schurft in mijn bank (logge grijze van tweed met chaise longue), maar mijn mopshonden zijn er zo dol op… oeps!

 5. Joyce schreef:

  De grootste kindermaat moet jij toch passen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *