web analytics

3

PLOG 6 T/M 10 SEPTEMBER


Nou, het was m’n bedoeling om weer dagelijks te ploggen of bloggen. Niet gelukt. Op deze foto is het woensdagochtend en het regent. Maar ja, Nina moet uitgelaten worden. Dat is dan weer wel gelukt.


Niet gelukt is m’n review over deze tepelklemmetjes. Ik krijg de woorden gewoon niet uit m’n vingers. Zucht.


Frank heeft nog steeds helemaal nergens last van. Beetje hangen, beetje loungen.


Omdat ik weinig uit m’n vingers krijg en me nogal nutteloos voel, overweeg ik om maar weer aan 1000 kraanvogels te beginnen. Maar ik wil dit keer liever wat grotere blaadjes om mee te vouwen. Dus… dit pakketje sla ik over.


M. heeft gekookt! En het was ZALIG! Echt heerlijk om gewoon aan te kunnen schuiven bij een bordje nasi met saté.


Vindt Frank ook. Zodra M. thuis is ligt M. er tegenaan.


Maar dit is de arm van m’n vader. Voelt ongeveer hetzelfde voor Frank om tegenaan te liggen. We gaan zwemmen. M’n vader, M. en ik. Ik ben daarna kapot, maar alles werkt gelukkig nog. We doen een kilometertje en als ik daarna thuis kom, ga ik maar weer eens vroeg naar bed.


De volgende dag heb ik overal spierpijn, maar ik heb een hele toffe dromenvanger-opdracht gekregen, dus ik ben blij.


Bruce vindt echt altijd een plekje om erbij te liggen. Bovenop een zak kralen, no problem.


Ik overweeg maar weer eens om eerst m’n atelier op te ruimen en dan te gaan werken. Het blijft bij overwegen.


Dit geweldige AWESOME T-shirt komt binnen!


Beetje kleurloos, maar wel lekker; kool met kip en kerrie en cashewnoten.


Om het huishouden ietwat te organiseren maken M. en ik een boodschappenlijstje voor de volgende week. Inclusief wat we op welke dag eten. Jesus, wat gestroomlijnd.


Donderdagavond ga ik op poezenvisite bij Pom.


Helaas wil Pom niet stil zitten voor de foto, maar verder is-ie superlief! Lekker drukdrukdruk…


M. is heel creatief met handdoeken geweest.


En vrijdag regent het weer. Kut.


Nina is net als ik een mooi-weer-wandelaar. Ze moet echt meegesleept worden.


En… uiteraard worden er op vrijdag weer boodschappen gedaan bij de LIDL. Deze chipjes stonden dan wel niet op het gestroomlijnde-lijstje, maar mogen best.


Nina vindt ’s avonds een bal in de bosjes en is daar supertrots mee. Ik heb er een filmpje van gemaakt, maar ja, dan had je me maar op Instagram moeten volgen (www.instagram.com/electricluna)! Ze rende heel parmantig met de bal in haar bek naar huis (om ‘m na een minuut volledig te slopen).


Het plan was om naar Appelpop te gaan vrijdagavond, maar gezien de weersvoorspelling hebben we dat maar overgeslagen. HUIL.


Zaterdag halen M. en ik onze nieuwe brillen op. Was nodig.


Even langs m’n ouders om mijn bloemen op te halen. Is weer eens wat anders. Normaal gesproken haal ik bloemen voor hen, maar in verband met Appelpop is er geen markt vandaag. Dus m’n ouders zijn naar de winkel gegaan (van hetzelfde bedrijf als de marktkraam). Koffie. Koekje. En weer naar huis.


Is dit geen plaatje? Vind ik wel! Hij is te koop in m’n dromenvanger-shop natuurlijk; www.maaneschijn.nl.


Ook vandaag was de weersvoorspelling voor Appelpop slecht, maar uiteindelijk is er einde middag toch wat zon en een paar uurtjes geen regen. Dus… M. en ik wandelen richting het Appelpop-terrein. Ik wil m’n jaarlijkse ballon halen.


Maar helaas staan er nergens ballonnen-verkopers! HUIL.


Nou ja, dan maar even kijken bij Kraantje Pappie.


En Racoon.


En daarna volledig gesloopt weer richting huis. Nog even snel een bordje spaghetti erin (de bolognesesaus heeft de hele dag staan pruttelen).


En naar bed met een boek. Ik. Ben. Moe. Al lach ik heel gezellig en wakker op de foto, maar dat is dus alleen voor de foto.


Dit was misschien, of eigenlijk wel zeker weten, iets too much voor mij.


Sid en Bruce zijn superlief op zondagochtend. Echt hoor.


M. en ik hebben een verjaardag van de tante van M.!


Helemaal superchique uit eten! WOW! Wat een cadeautje.


En dit dan! Prachtig! Na het eten weer richting Tiel, Nina uitlaten en wederom niet al te laat naar bed. Ik denk dat ik maar niet meer moet beloven om dagelijks te ploggen of bloggen, maar me gewoon te laten inspireren door mezelf en te kijken hoe ik me voel!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  De bedoeling was prima toch? Het is alleen niet gelukt, nou ja dan niet, volgende keer beter. Je gezondheid is belangrijker Chantall. Evengoed weer een drukke week geweest voor je.

 2. Ingrid schreef:

  Gewoon doen wat goed voelt en als inspiratie dient.
  Dit was toch weer een reuze leuke en kleurige foto plog. Lekker eten ook allemaal.

 3. Josje schreef:

  Die verzamelplogs zijn ook super leuk om te lezen hoor :) Eerst maar nog een beetje bijkomen van alles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *