web analytics

6

PLOG WEEK 37 2017


Kijk! Ik was maandag 11 september gewoon weer van plan om dagelijks te gaan ploggen… weer niet gelukt! Wel gezond ontbeten met koffie en een cracker met kaas.


Het werd uiteindelijk zo’n dag.


Dat zeg ik. Hangen. Wurgen.


En ik heb het KOUD! Ik zet de kachel aan. Ik ben heel slecht met kou. Als ik koude vingers heb kan ik niet typen en niet typen is niet werken. En ik kan ook geen dromenvangers knopen, dus eigenlijk ben ik een soort van gehandicapt als ik koude vingers heb. Daar mag ik vast geen grapjes over maken over handicaps, want de zus van een moeder van een tante van een collega kent iemand die heeft geen vingers meer. Nou! Dan zet je de kachel maar aan!


Lekker hè Nien, kachel aan en dan een herfstzonnetje op je kont.


De zoon van een vriendinnetje is morgen jarig en die heeft een dromenvanger gevraagd. De dromenvanger die hij had werkte niet meer, zei hij.


We eten een AFV’tje. Lekker. Bloemkool met een gehaktbal. Daarna maak ik 40 saucijzenbroodjes voor M. om uit te delen op z’n werk.


Ik ben zo’n zorgzaam type.


Of ze misschien ook een saucijzenbroodje mag? Kan precies tussen die overbeet geschoven worden.


Dit was een bal. Volgens Nina is het nog steeds een bal, want ruikt nog precies hetzelfde als 2 minuten terug.


Blijft raar om mezelf van de achterkant te zien. Met die dunne beentjes.


Ooooh! Is-ie niet mooi geworden??! Echt een dromenvanger voor een jongen die 8 is geworden, toch? Met allemaal stoere dieren in de ring en edelstenen en lava. Ik ga dinsdagmiddag even langs op z’n verjaardag en hij is er erg blij mee.


Ik ga bezig met m’n review over deze XXL lippenstift. Het is de Womanizer 2Go. YES!


We hebben wat te vieren, dus we gaan uit eten bij de Tokyo Lounge. LEKKER! HEEL ERG LEKKER!


Gefrituurde gyoza. OMG! Too die for! Of, beter, to get sick for? Want… de volgende dag word ik dus ziek. Heel erg ziek. Als in; alles wat erin gaat, dat gaat er ook weer uit. Binnen een minuutje of 5. De details zal ik iedereen verder besparen. Ik weet nu nog niet of het kwam door de gefrituurde dingetjes van de Japanner, of dat m’n lichaam toch nog niet gewend is aan een lijf zonder galblaas.


Ik maak ’s avonds nog wat foto’s voor Climaximaal.nl.


Inclusief deze.


En ik bestel ook nog geheel per ongeluk wat parfums van Lush. Dinsdagnacht slaap ik eigenlijk prima, maar woensdag lig ik dus de hele dag op de bank. Of zit ik op de wc.


M. helpt m’n ouders met het in elkaar zetten van de nieuwe meubels die ze besteld hebben.


Nina voelt zich ook niet helemaal lekker, denkt ze. Ze moet ook de hele dag op de bank liggen, want zo kan het niet langer.


Woensdagavond ga ik om 20:00 al naar bed, maar Frank zit ineens in m’n kantoor. Dat doet hij anders nooit.


En zo blijft hij de hele nacht liggen. Okay, prima. Als hij dat wil.


Als je nog tijd hebt om zielige foto’s te maken, dan valt het wel mee met dat ziek zijn!!!


Ik lig de hele donderdag op de bank.


De vrijdag ook.


Vinden Nina en Bruce geen enkel probleem. Die liggen er graag bij. <3


Oh! Nien!


En dit heb ik dus donderdag en vrijdag én zaterdag tussen het hangen en wurgen gedaan. Kettingen met letterkralen gemaakt om tussen m’n dromenvangers te hangen. Toch nog wat gedaan. Zaterdag was het fruitcorso, maar dat heb ik overgeslagen. Boehoehoehoehoehoe.


Ik heb dus een opdracht voor 45 (!) dromenvangers. En aan al die dromenvangers moet natuurlijk ook een flesje hangen. Met een briefje. En een belletje. En een schelpje.


Ja, dit was veel werk. Nu de rest nog. Dat is nog meer werk.


Gelukkig stonden de corsowagens zondag door de binnenstad en toen voelde ik me fit genoeg om even een rondje te doen. Deze wagen met pinguïns was heel erg mooi.


Echt hoor.


Dit paard was ook awesome!


Even foto’s maken van de wagens en de mozaïeken. Het fruitcorso is dit jaar een beetje aan me voorbij gegaan.


Deze wagen was ook wel leuk. Beetje Bob Ross.


Ik had er zo’n zin in. En… alles (nou ja, 2 bitterballen) is blijven hangen, dus ik ben aan de beterende hand! FIJN!


M. en ik gaan even langs vrienden L. en J., die wonen in de buurt! Even knuffelen met Kees. Of Koos. Hij komt helemaal met z’n poten om je nek hangen! <3


Deze wagen heeft uiteindelijk, heel erg terecht, gewonnen! Met een echt carillon!!! Supergaaf! Foto’s doen corsowagens toch nooit recht, maar echt… WOW! Heel, heel knap gemaakt.


En uiteraard geef ik wat geld voor de corso. Het evenement (of de gemeente) (geen idee) komt geld tekort en wil volgend jaar geen parade meer door de stad, maar de wagens ergens neerzetten. Hmmm… dat zou wel heel jammer zijn, want het corso in de huidige vorm is echt een aanwinst voor de stad (en ook al heel erg lang).


Toch leuk om even wat corsowagens gezien te hebben. Ik voel me nog steeds niet 100%, maar ik kan in ieder geval weer alles eten (die bitterballen zitten er nog keurig in).

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Else schreef:

  Beterschap, ik had met je te doen deze week.

 2. Ingrid schreef:

  Wat een week weer. Wel om te lezen/bekijken. Wat blijft Nina toch een dankbaar foto object. Met recht de mooiste/liefste/luiste hond die er bestaat volgens mij. Alhoewel net als mensen met kinderen vinden mensen met honden of katten, die van zichzelf natúúrlijk de aller móoiste.

 3. Ingrid schreef:

  Wat een onsamenhangend commentaar heb ik net gegeven hihihi. Net wakker….na mijn avond dienst.

 4. BiteMe schreef:

  Mijn zoon klaagt ook wel eens dat z’n dromenvanger het niet meer doet dan roep ik oh dan zit hij vol ga hem maar even goed uitschudden in de tuin en dan doet hij het een hele poos weer prima ? Er heerst een naar buikgriepje, hier laatst ook halve gezin ziek, zwak en spugend op de bank. Ik was binnen een week 4 kilo lichter!

 5. Marjan schreef:

  Ach een weekplog, een dagplog of een 3-4 dagen plog, who cares? Ik geniet er heel erg van in ieder geval. Nina kan ook in alle poses he? Ze blijft prachtig. Fijn dat je redelijk snel bent opgeknapt. Komt gewoon van de narcose, daar heeft je weerstand een klap van gekregen…. Mooi dat fruitcorso!
  Fijne nieuwe week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *