web analytics

3

PLOG WEEK 38 2017


Een heel goed begin van de week en het zou eigenlijk een goed begin van iedere dag zijn; een rondje rennen! Maandag deed ik het (eindelijk) weer en het lukte nog. Gelukkig maar. Langzaam weer op volle kracht.


Ik maak de plog van de vorige week.


En… ik heb de platenspeler verhuisd naar de keuken. Niet ideaal, maar best gezellig tijdens het koken.


Ontbijtje.


M. en ik laten de hond met de lekkerste kont uit.


En verder aan het werk. Dit is een review in progress.


De Womanizer 2Go heeft de vorm van een XXL lippenstift en doet het eigenlijk heel erg goed (het is een seksspeeltje op luchtdruk). Check: SEKSTOY REVIEW #372: WOMANIZER 2GO.


Nina hangt er weer lekker bij vandaag. Ze overdenkt haar zonden van het afgelopen weekend.


Lunch!!! Courgettesoep met uitgebakken spekjes (en dit waren dan ook meteen m’n laatste zelf-geteelde courgettes van dit seizoen).


POST!!!! Beste post EVER!!! Er zijn flink wat nieuwe Lush-geurtjes uitgebracht de afgelopen tijd en ik vond dat ik ze allemaal verdiende. Icon ruikt ZALIG! En Tank Battle ruikt bij M. lekkerder dan bij mij, dus ik heb momenteel een Lush-man. Heel fijn.


Deze 2 poezenboys doen alsof ze heel veel van elkaar houden.


Wat kan dit toch lekker zijn.


Bloemkool met geraspte Parmezaanse kaas erover. NICE!


Ja, Nien, je weet het hè? Als de deken op de grond valt, dan gaat-ie in de was en dan kun jij niet meer loungen op de bank.


Ik heb een opdracht voor 45 dromenvangers en daar ben ik heel druk mee. Maar echt.


OMG!!!!!!! Het is de overweight broer van Monks! Ik kom ‘m tegen in de Secunda en hij MOET gewoon mee. Naar m’n moeder. Ik heb momenteel de ‘echte’ Monks en m’n moeder heeft 2 anderen. Al heten die anderen dus ook gewoon Monks, volgens m’n moeder. En ze heten niet alleen Monks, nee, ze zijn ook Monks. Het is een familiedingetje.


M. heeft gekookt! Het zijn geitenkaas-hamburgers! Hmmmmm!


Woensdag is m’n vader jarig! 65!!!!! HOERA!!! M’n ouders zouden eigenlijk ’s avonds pas komen eten, maar doordat m’n moeder ineens donderdag naar het ziekenhuis moet in plaats van woensdag komen ze al eerder. Maar ja, ik had nog geen cadeau en geen taart en niks versierd! Dus ’s ochtends heel snel langs allerlei winkels, huis opruimen, stofzuigen, dweilen, cadeautjes inpakken en… om 10:00 alles klaar! Nina helpt mee met het uitpakken van de cadeaus.


Ze weet precies bij wie ze moet gaan zitten.


Taart?????


Bruce heeft ergens nog een streepje zon gevonden.


M. en m’n vader laten Nina uit en m’n vader zoekt meteen even wat walnoten.


M’n moeder heeft me de hele dag geholpen in de dromenvanger-fabriek en m’n vader heeft gekookt. Goede deal! <3


Even een familieportret.


’s Avonds krijg ik zeer fijn nieuws! Ik krijg € 817,47 terug van de NUON! OMG! En daar heb ik heel erg hard voor ‘gewerkt’ het afgelopen jaar. Op sommige veranderingen in je leven heb je totaal geen invloed (een vreemdgaande man, ziekte, dood) en sommige veranderingen moet je zelf doorvoeren (tv’s uit, diepvries eruit, frituurpan eruit, kachel minder hoog, trui aan) (en dan waren dit nog de makkelijke veranderingen) (wat te denken van het feit dat ik ineens in m’n eentje voor alle (vaste) lasten verantwoordelijk werd vorig jaar). Lekker dan. Genoeg ellende om jezelf maar meteen aan de hoogste boom te verhangen, dacht ik zo. But I’m still standing! En van het geld dat ik terugkrijg van de NUON ga ik een setje kekke laarsjes kopen.


Of misschien huur ik wel een personal organizer in om m’n atelier wat te stroomlijnen.


Het bed uit de logeerkamer is woensdag naar de stort gebracht door m’n M. en m’n vader. Weg is weg. Nina heeft de oude kussen gekregen om te bekwijlen in haar bench. Vindt ze lekker.


Ik ben nog steeds druk met de opdracht van 45 dromenvangers. Maar ze worden gaaf.


Alles ook mooi inpakken, kaartjes erbij, ansichtkaart erbij.


Ik had enorme zin in boerenkool donderdag. HOE LEKKER!!! Met gehaktballen en dikke jus en worst. NICE!


Ook nog SEX TOY REVIEW #373: BONDAGE SEDUCTIONS SPEL online.


Bijna klaar, bijna klaar! Vrijdagochtend met m’n ouders naar de LIDL en daarna weer verder. Ik werk er uiteindelijk de hele dag aan. Van 6:00 tot 23:00, met dus een LIDL-intermezzo.


En een klein intermezzo van baby D. die even met z’n moeder komt aanwaaien. Nina is superlief voor baby’s! De baby ook voor Nina.


YESSSSSSSS!!!! Klaar! Wat een werk. Heb het af en toe vervloekt, maar het was heerlijk. Nu alleen nog stickers erop en dan richting Den Haag.


Ik heb ietwat veel gewerkt de afgelopen week en ik moet nu verplicht een dagje niks doen. Moet van M., niet van mezelf. Niet dat ik naar M. luister, maar ik denk dat hij ergens wel een punt heeft.


We lopen ’s ochtends naar de stad. Even bloemetjes halen voor m’n moeder en mij.


Bloemetjes!


En even een paar bollen haakgaren!


Bloemen afleveren bij m’n ouders en daarna… op een roadtrip!!! Even lekker kringlopen in Druten, Ewijk en Beuningen! Ik zie dit kastje in Ewijk en ik twijfel nu nog. Ik heb ‘m dus niet gekocht, maar ik zoek nog een leuk kastje dat dient als ‘altaar’. Met al m’n steentjes en wierookjes en dingetjes.


Het is prachtig weer. Wat een cadeautje.


Ook een cadeautje! Briiiiiiight eyessssss!


En na het kringlopen door naar Nijmegen. Even naar de Primark (ik zoek een nieuwe jas) (niet gevonden). Aan de Waal doen we een drankje. Alcoholvrij. Ik heb sinds het hele gedoe met m’n galblaas geen alcohol meer gedronken (al meer dan 2 maanden, OMG, ik word nog eens een echte fitgirl) en dat bevalt me eigenlijk prima.


En sinds m’n galblaas-verwijdering blijven gefrituurde snackjes ook een stuk beter hangen (en nog steeds 69 kilo) (HOE DOE IK HET!!!!).


Thuis stal ik de score van de dag uit. Zeer goede score! Kleedjes, elpees, boeken, kettingen.


Al deze kettingen kreeg ik GRATIS! Ik had er een paar uitgezocht in de kringloop in Ewijk en het kassameisje zei dat ik ze allemaal wel mee mocht nemen, omdat niemand ze ooit kocht en alles alleen maar in de weg lag. Jippie!


Hoe gaaf is dit inpakpapier?? Heb meteen 5 rollen gekocht. Ook nog My Little Pony-sokken, een unicorn-lamp, een Pulp Fiction-T-shirt, nou ja, lekker geshopt!


Vriendinnetje D. appt of we een spelletje komen doen (30 Seconds). Goed idee! In dit glas zit alcoholvrije bubbeltjeswijn. Heel goed te doen.


Vriendin D. en ik spelen samen en YES, hele kaartje goed!!!


De avond werd mede opgeleukt door kitten Kiwi!


M’n nieuwe lamp!! Ik hou ervan.


De hele zondag, ja, de hele zondag, ben ik bezig met het vormgeven van een Love Ritual voor de Love Bubbles. Ik ben allerlei vintage Chinese plaatjes aan het knippen en plakken en bewerken. Wordt mooi. Zonder pikken en kutten overigens, want het is een keurig netjes ritueel.


Tussendoor wel tijd om te koken. Nasi.


En dit is inderdaad zo ongeveer het gevoel aan het einde van deze week. Hard gewerkt. Vroeg naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Oooohhh een mini Bruce! Goed naar M. blijven luisteren. Knap van je alcohol vrijheid. En zo zie je maar dat niet elke dag ploggen goed is voor de stroomrekening. Of er liggen minder trilapparaten aan de lader…

  2. Else schreef:

    Wauw mooi plog. Geen aanwaaiende pubers, niet koken voor een weeshuis enzovoorts . . .

  3. Ingrid schreef:

    Leuke gevarieerde foto plog! En wat heerlijk voor je dat mama Riet je heeft geholpen met je opdracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *