web analytics

4

PLOG WOENSDAG 12 DECEMBER 2018


Goedemorgen deze morgen! De daglichtlamp begint echt te werken lijkt het wel. Ik word wakkerder wakker ’s ochtends. Nog niet om 6:00 zoals ik gewend was, maar toch…het is geen hangen en wurgen en opstaan met de gedachte; hoe kom ik deze dag weer door.


Ik doe de kerstboom en de kabouter aan!


De boys krijgen eten, want hebben al jaaaaaaren niks gekregen.


Vorig week hadden we een afspraak met Liander voor het installeren van een ‘slimme meter’. Nu kregen wij een monteur die zo ontzettend moeilijk en raar deed en het zo raar uitlegde, dat we besloten om die slimme meter helemaal niet te laten installeren. Na wat op en neer bellen bleek de monteur ons verkeerde informatie te hebben gegeven en komt er binnenkort een nieuwe. Kregen we toch zomaar een bosje bloemen om de problemen wat te verzachten. Stukje klantvriendelijkheid naar de mensen toe!


Ik krijg een doosje met nieuwe toys om te testen. Drukdrukdruk.


Van 1 van mijn lievelings-sekstoy-merken krijg ik een mok! Ik vind ‘m leuk! Het is Patchy Paul, hun iconische vibrator. Geinig.


Ik lunch met een bak tomatensoep met een flinke hand pasta, dus een soort minestronesoep met geraspte kaas.


Hoe anders houd ik dit lichaam zo op peil? Ik schrijf een lange review, inclusief foto’s: BIJOUX INDISCRETS 12 SEXY DAYS – REVIEW #508.


Zwart-wit foto’s! Weer eens wat anders!


Oh. Nien. Het is de bedoeling dat je OP het kleedje gaat liggen, om de stoel tegen jouw haren te beschermen.


Oeps. Ik ga even langs m’n ouders en daarna langs de Emté om een pakje weg te brengen en de Tony Chocolonely is in de aanbieding.


Stukje wijsheid naar de mensen toe.


Kaarsje aan voor Bruce in het hoekje.


Ja, joh, flikker het kleedje er gewoon helemaal maar af. Tijd om te gaan wandelen Nien!


Nina Light Festival.


Nasi! Nice! Vriendinnetje F. en ik zijn vandaag langs de Curves gegaan om ons lidmaatschap op te zeggen. Fijn. Ik kon het niet meer opbrengen om 3 keer in de week te gaan sporten.


Kijk eens wat een prachtig gevuld bordje.


Oh. Frank. Het is té erg met jou.


We kijken… Ghost! Dat was heel lang geleden.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Patrick Zweetsok!!! En dat in combinatie met ‘Ademt hij nog’ …. o heerlijk…… Nina weet wel wat ze met een dekentje kan doen zeg…. mijn hond frummelt een dekentje gewoon achter de kast elke keer, maar Nina wikkelt zichzelf er gewoon in. Misschien moet ik mijn hond dat ook eens gaan leren….

 2. Maurice schreef:

  Heerlijke aflevering weer Luun :)

 3. Sandra schreef:

  Fijn dat die daglamp wat doet! Elke dag half uurtje in staren? Beter opstaan in het donker klink goed!
  En die Tony’s, mmmm…..
  Ik snap niet helemaal hoe je betere kwaliteits-problemen krijgt?!

 4. Kees Versluis schreef:

  Zie ik het goed? Is dat vriendinnetje D. bij kater Frank? Wil je haar de groeten doen van Kees uit Delft. We hebben een paar jaar gecorrespondeerd in een heftige periode. Bij voorbaat dank Chantall.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *