web analytics

6

PLOG DINSDAG 18 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0461
Nina wil graag nog even blijven liggen.

img_0464
Maar dan heeft ze pech. We gaan eruit. En dan bedoel ik ook echt eruit, als in wandelen in het donker. Ik denk niet dat ik hier ooit aan kan wennen, maar ik zal wel moeten. Oh, en dan straks als het gaat regenen en sneeuwen.

img_0465
Ik heb ineens heel erg veel ruimte voor nieuwe Lush-spulletjes!!

img_0466
En m’n showergels kunnen op regenboog georganiseerd worden! Ik hou hier heel veel van.

img_0467
Voor de plog-lezers die zich afvroegen of Bruce nog wel leefde? Het antwoord is; ja!

img_0471
Het recept van de week is spitskool met seroendeng! Heel lekker en makkelijk!

img_0476
’s Middags komt m’n moeder me helpen in De Dromenfabriek! Ik moet 10 XXXL buiten-dromenvangers maken!

img_0482
Pappa Piet doet wat klusjes in en om het huis.

img_0485
En hij regelt ook het eten! Dat kan-ie allemaal!

img_0487
Ik heb bij de Wibra nog even wat katoenen lakens gekocht van dubieuze kwaliteit, maar wel prima stof om in dromenvangers te hangen.

img_0488
Goed gekookt hoor Piet!

img_0489
Ja, dat is lekker! Ik had ook echt trek.

img_0494
Nina lust ook wel wat, maar die krijgt gewoon brokken.

img_0495
Een plog-lezer vroeg zich af of ik alleen maar de goede momenten laat zien in m’n plogs. Beetje mooi weer spelen, net zoals iedereen op Facebook doet. Nou, plog-lezer, ik mag van mezelf elke dag even een half uurtje huilen met zielige liedjes op de achtergrond. En ik mag mezelf dan heel even de allerzieligste vrouw op de hele wereld vinden. Dan mag ik er even aan twijfelen dat het allemaal dus niet goed komt. Dat ik het niet trek. Dat ik het niet aankan. Dat ik nooit meer een man kan vertrouwen. Dat ik in m’n eentje sterf. Dat ik weet ik veel wat voor een ziekte krijg. Dat ik het financieel niet ga rond krijgen of dat ik alsnog volledig instort.

img_0499
En na dat half uurtje is het klaar en ga ik met Nina knuffelen en dan komt het allemaal weer wél goed.

img_0502
Kijk; 1 XXL dromenvanger is al klaar.

img_0504
Ik ben vandaag ook dubbelzielig, want ik moet ongesteld worden, denk ik, maar m’n hele lijf en cyclus zijn naar de klote. Geen zin in.

img_0508
Ik denk dat ik me maar net als Nina laat steriliseren, want dan lig je er dus elke avond zo relaxt bij.

img_0510
Ik kijk Hollands Next Top Model.

img_0511
Al let ik niet heel erg goed op, want ik maak nog een dromenvanger! Goed bezig!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Nina de troost hond. Wat fijn dat de beestenboel daar altijd onvoorwaardelijk en voor de volle trouwe 100% voor is. En het lijkt mij vrij logisch dat je niet 24 uur vrolijk en strijdbaar kan zijn. Het is per slot niet niks wat je meemaakt.
  Wat een keurig opgehangen kastje. Lekker overzicht heb je zo.

 2. Esther schreef:

  Je moeder is lief :) En je vader ook.

 3. Josje schreef:

  Wat een goed idee, dat half uurtje huilen per dag en daarna weer door! Dappere stoere sterke toffe vrouw!

 4. Marjan schreef:

  Ik zou eigenlijk ook zo lief voor mezelf moeten zijn, een half uurtje huilen en dan weer verder gaan.. Ik heb mezelf 8 jaar geleden 5 minuten per dag gegeven om te huilen…. misschien moet ik iets liever zijn voor mij….. Er zijn nu teveel dagen dat die 5 minuten gewoon niet genoeg zijn….

  Een knuffel voor jou en je lieve vader en moeder.

 5. Joop schreef:

  Ik snap de vraag van die ploglezer niet (of je alleen maar goede momenten laat zien). We hebben toch met z’n allen een bak ellende over ons heen gekregen? Is dat nog niet genoeg dan?
  Bovendien is een plog/weblog geen exacte weergave van je leven. Je maakt altijd een keuze wat je wel of niet wilt laten zien. Daar ben je als weblogger helemaal vrij in.
  En zelfs als je iets beschrijft wat je hebt meegemaakt, is dat meestal gekleurd door jouw eigen waarneming en de gedachten of gevoelens die je hebt.

  • Kamryn schreef:

   Looks like the Subjects of the Crown seem to have forgotten the words to their National Song : "Rule Britannia, Britannia rules the Waves. We will never ever be SLtE!SV&quoA;

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *