web analytics

5

EVEN DOORZETTEN OP DE DINSDAG

beginpaginatotaal

IMG_0176
Aaaaaaaah! Kijk nou! Bruce ligt weer als vanouds op schoot terwijl ik aan het werk ben. Nou ja, werken, werken, werken? Dat schiet uiteraard niet zo op met een kat met een kap op schoot, maar ik ben zo blij dat hij weer een beetje lijkt op te knappen dat ik ‘m laat liggen en lekker kroel van boven tot beneden. Het voordeel van thuiswerken is dat je dus ’tijd’ hebt voor andere dingen dan werken. Zieke moeders? Zieke katers? Even snel een boodschapje? Even een wasje draaien? No problem! Al is dit ook meteen weer het grote nadeel van thuiswerken, want alles loopt door elkaar en soms weet je niet meer waar je mee bezig bent. Focus? Weg! Concentratie? Weg! Nou ja, later als ik groot ben komt alles goed.

IMG_0177
Zag deze op Facebook langskomen, haha! Note to self; geen Facebook meer checken als je probeert te werken!

IMG_0178
Nog een voordeel van thuiswerken; ik heb alle tijd om Bruce op gezette tijden te voorzien van z’n antibiotica, plasbuisontspanner en pijnstillers.

IMG_0179
Kopje thee, want ik stort zo rond het middaguur lichtelijk in. Paar gebroken nachten doen een vrouw geen goed.

IMG_0181
Een kutklusje dat ik eigenlijk tijdens mijn helweek wilde doen, maar gewoon nu maar even doe, want ik ben er nu toch. Op de vloer van de overloop zitten wat hardnekkige vlekken en met dit schuim zouden die als sneeuw voor de zon moeten verdwijnen. And, it’s amazing Mike, dat is ook inderdaad zo! Heel veel hartjes voor de vette chemische shizzle van de Action.

IMG_0182
Hierna heb ik Sid uit de wasmand gegooid om de handdoeken te wassen. Ik ben bezig met het schrijven van een artikel, maar het wil niet echt vlotten.

IMG_0183
OMG! WTF! Ik kijk Dr. Phil (ik kan het niet laten) en daar presenteert Robin (de vrouw van) ‘haar’ geheim. Iets met beautyproducten en een gezonde levensstijl en daardoor ziet zij er zo goed uit. YEAH FUCKING RIGHT!?

IMG_0189
Ze heeft waarschijnlijk 10 facelifts gehad en gaat dan aan ‘Amerika’ vertellen dat ze haar jeugdigheid te danken heeft aan het merk Revelation met daarin edelweiss-extracten?? En dat iedereen dit moet kopen? OMG! Come on!!! Echt erg! Ik word hier boos van! De leugens! Alles voor het geld en nog meer geld en het misbruik maken van de onzekerheid van vrouwen over hun uiterlijk als ze ouder worden. BAH!

IMG_0194
Even knuffelen met m’n lampenkap op de bank.

IMG_0204
Kusje.

IMG_0209
Hoogtepuntje van de dag; de december-folder van de LIDL.

IMG_0207
Waarin ik zie dat mijn lievelingssnack 30 cent duurder is geworden! Begin dit jaar waren ze nog € 1,99! Van het doorbladeren van de LIDL-folder krijg ik trek en voor het slapen eet ik nog toastjes met blauwe kaas en een half pak chocoladekoekjes en met 2 Rennies achter de kiezen ga ik naar bed. Volgende keer neem ik een handje edelweiss-extract.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Zou je daar lekker op slapen overigens… dat edelweissextract? (ik ben een beelddenker… ik visualiseer nu hoe ze dat edelweissextract uit die edelweiss krijgen…… niet handig)

  Ooo bruce en jij geven samen licht! Handig die lampenkap… kan je dat licht nog een beetje sturen ook! Mooi hoor dat het zo goed gaat al.

  xx

 2. Jan Folkersma schreef:

  Dat dat bestaat joh! Plasbuisontspanners…. #thehorror

 3. Martine schreef:

  Ja – die Robin van DrPhil is zo eng dat ik bleef kijken. Alsof er lichtjes ingebouwd waren in haar ogen. Brr – lekker griezelen. Goeie tip die mousse van de Action *pakt jas en naar de Action*

 4. Jaap schreef:

  Prijzen is altijd hoger met de feestdagen haha.

  En van die schoonmaakspul van action, goede tip! Aangezien we op zolder vaak van die vieze vlekken hebben op de vloerbedekking.

 5. Cleo schreef:

  Hoe gaat het met je Helweek.?
  Of schuif je die een weekje op na de bruce-helweek?
  Of heb je de social media echt (echt?) uitgebanned deze week (wauw..)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *