web analytics

2

PLOG ZONDAG 19 MAART 2017


Een lekker zondags ontbijtje met z’n drieen! Daarna overhoord de ene M. de andere M. qua Duits en Engels en daarna gaat de ene M. weer naar huis. Om even in het Duits te blijven; Die M. gaat naar huis en Der M. blijft.


We gaan een stuk wandelen en gaan meteen even langs bij m’n moeder. Precies op tijd, want we krijgen een bak met ‘herfstige minestronesoep’ mee!


Ik geniet nog even van de 50 doosjes die ik heb gemaakt. Wat een WERK!


We werken allebei nog wat samen achter de computer (Apple-nerd vs. pc-meisje) en daarna maak ik een pan met Griekse vis.


M’n vader had vandaag een heel belangrijke viswedstrijd en hij is (met z’n team) 2e geworden. Of we nog even een borreltje kwamen doen? Maar natuurlijk! Nemen we meteen Nina mee, die wil Piet ook wel even feliciteren en misschien valt er ook nog wel een overwinnings-koekje te halen.


’s Avonds op de bank heeft ook kater Frank het lichaam van de Luna-fluisteraar gevonden. Wat is dat toch? Als M. er is, willen ze allemaal bij hém op schoot en niet bij mij. Sowieso wil Frank nooit bij mij op schoot. Nou ja, toch hou ik van ‘m, want hij weet niet beter. Vroeg naar bed, morgen gaat de wekker weer om 6:00!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    De dream doosjes waren, zomaar te lezen, heel veel werk:) Meer nachtmerrie doosjes. Maar wel klaar. Good job.

  2. All the tips you have shared are lovely !!! Thank you.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *