web analytics

9

PLOG MAANDAG 20 MAART 2017


Deze foto zou ook zomaar door mij gemaakt kunnen zijn, maar hij is dus door M. gemaakt. Hij liet Nina uit deze maandagochtend. Vond Nina geen enkel probleem.


Ik ga aan het werk. Ik heb wakker gelegen vanaf een uurtje of 3:00, dus tijd genoeg gehad om dingen te bedenken (AAAARGHHHH)!


Ik word geestelijk bijgestaan door de kantoorkater, maar echt veel heb ik niet aan ‘m.


Even een boodschapje tussendoor. Het regent. En deze hondjes zitten in de regen te wachten op hun baasje.


Nog meer work in progress.


Het is dus een opdracht voor de Love Bubbles. Ansichtkaarten, een soortement van spel. Dit wordt het gevoel. Morgen alles netjes in elkaar zetten.


Mannen van de wereld, een bericht van levensbelang! Deepthroating is zowel emotioneel als spiritueel erg belangrijk voor… de vrouw! Het opent haar keel-chakra! ECHT!


Genoeg achter de pc gewerkt. Tijd voor dromenvangers. De kantoorkater verandert meteen in een atelierkater. Bruce de kameleon!


Mijn vader over m’n atelier: “Alsof er een atoombom is afgegaan.”


’s Avonds bak ik boerenkool op. Opgebakken boerenkool is lekkerder dan gewone boerenkool. Vind ik.


OH! NEE! Ik heb per ongeluk de televisie aangezet. Niet. De. Bedoeling.


Snel weer uit en boven weer wat aan het werk. Goede dag vandaag. Dus een arrogante glimlach mag best zo voor het slapengaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Ahhhh…….die twee wachtende hondjes *smelt*.

 2. Else schreef:

  Ik ben bang dat mijn keel chakra maar moet blijven zoals het is . . . en als haar keel chakra voller dan vol is mag ze wat naar mij toesturen over de spirituele snelweg. Gag (sorry).

 3. Girlzilla schreef:

  Ik heb dat artikeltje ook eens opgezocht. Interessant, maar als je je keelchakra wil openen met behulp van een piemel moet die wel vastzitten aan een man die begrijpt dat je ook spiritueel bezig bent en niet alleen aan zijn genot natuurlijk.
  Het zou wel eens kunnen werken… Ik zal m’n mannetje eens vragen of ie daaraan zijn medewerking zou willen verlenen ;) Ben benieuwd!

 4. Your site helped me a lot to know several things, thank you very much.

 5. Mirjam schreef:

  Het wordt een beetje ranzig zo, Jan.. ?

 6. esther schreef:

  Meen je dat serieus, van die keelchakra? Nee toch. Als ik een een of andere spirituele ingang moet deblokkeren door bijkans te stikken in een penis zeg ik: laat maar lekker dicht.

 7. Lore schreef:

  Good to find an expert who knows what he’s talknig about!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *