web analytics

5

PLOG WOENSDAG 26 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0945
Okay. Ik werd vanmorgen wakker om 5:00. Ik dacht; ik kan nu blijven liggen. Ik dacht ook; ik kan er nu gewoon uit gaan. Reden voor dit vroege ontwaken; ik ben gisterochtend gestopt met roken. Oh Luun, rookte je dan? Nou… Ik rookte in principe ooit maar 3 sigaretten per dag… dat zijn er in de afgelopen maanden zo’n 10 per dag geworden. Klaar mee. Maar ja, dan komt er wel ineens heel veel energie vrij. Ik sta dus rond 5:00 de laatste spullen uit m’n diepvries weg te gooien (frituurhapjes) of over te hevelen naar het kleine vriezertje binnen.

img_0946
En dan hier! Een lang gekoesterde meisjesdroom wordt eindelijk waarheid!!! De stekker gaat uit de vriezer in de schuur! OMG! Ik ben nu HEEL trots!!!!

img_0954
Ik dacht ook ineens; goh, nu je toch wakker bent; kun je net zo goed gaan zwemmen! Dus ik naar het zwembad met m’n kersjes-badpak dat nu al veel te groot is! Heerlijk 2 kilometer gezwommen tussen de bejaarden! FIJN! Lekker! Wakker!

img_0956
En ach, na het zwemmen kon ik best wel even naar de supermarkt wandelen voor wat boodschapjes! WTF is happening with me!!!!

img_0957
Ik wandel terug langs het huis van m’n ouders en ja, daar brandt licht, dus ik bel gewoon aan. Kom maar door met die koffie!!!

img_0960
En om 8:30 gewoon achter m’n computer met de Bruce op schoot! GAAAAAAAANNNN!

img_0966
Nou. Beetje jammer dat je dan zo’n slecht speeltje moet reviewen.

img_0974
Ondertussen luister ik naar The Amsterdam Project…

img_0975
Deze maakte ik ook nog tussendoor.

img_0976
En er hangt er daar ook nog eentje die bijna af is.

img_0977_1
Oh! WOW! Kijk eens wat een gave, zelf-geborduurde post ik heb gekregen van Esther!!! Die krijgt een speciaal plekje (in m’n hart en huis, hahaha)!

img_0979
Gambia… is dat niet dat land waar je voor weinig een leuke jongen van een jaar of 20 achter je aan kon scoren? Geintje pappa, geintje!!!!

img_0983
De oppaspuber is gearriveerd en ze gaat helemaal uit zichzelf en ook nog eens geconcentreerd bezig met haar huiswerk. Het is AMAZING!

img_0985_1
Ik blijf er gezellig bij zitten aan tafel en beantwoord haar vragen, maar ze is écht goed bezig. Ze doet zo haar best de laatste tijd op school en dat is merkbaar in haar resultaten en ook thuis! Ik rijg ondertussen wat origami-kraanvogeltjes, want stil zitten zit dus niet echt in me.

img_0993
De oppaspuber heeft 2 uur zonder echt te morrelen haar huiswerk gemaakt. OMG! Nu mogen we dan echt wel met z’n allen op bank! Zij, ik, Nina en de katten.

img_0998
Ondertussen zet ik iets in de oven. Nee, niet Nina, maar een ovenschotel.

img_1003
Ik heb al 650 kraanvogeltjes gevouwen! Nee, niet vandaag natuurlijk!

img_1007
En het werd een ovenschotel met aardappeltjes, worstjes, tomaat, ui, knoflook en tijm! Oh, en een salade, maar die staat niet op de foto.

img_1012
Dan lekker ge-Lusht op de bank met Frank Sinatra.

img_1020
En uiteindelijk ook met deze klootzak! Al rond etenstijd begon ik ‘m te missen en daarna constant ‘blikkieblikkieblikkie’ geroepen. Geen Bruce. Daarna het hele huis doorzocht met de oppaspuber. Geen Bruce. PANIEK! PANIEK! PANIEK! Tot ik de ‘linnenkast’ opendoe. Ligt-ie gewoon prinsheerlijk te slapen. De LUL! Vanmiddag heb ik alle was opgeborgen, want ja, ik ben helemaal bij met m’n huishouden, maar ook met de was!!! En Bruce lag dus blijkbaar in de kast waar al het beddengoed ligt. Nou ja, hij leeft nog. Ik ook! Ik ook!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Als het een manische periode is, vrees ik voor de toekomst. Pas je wel op? Maar dat zeggen je ouders vast ook tegen je. :)

 2. Margreeth schreef:

  Hoi.
  Iets heel anders.
  Ik heb je een pb op Facebook gestuurd.
  Doeg! ??

 3. Joop schreef:

  Dat je gestopt bent met roken is het allerbeste nieuws. Volhouden! Jij kan dat.
  En als je zo fanatiek blijft sporten, komen die 10 kilo’s nooit meer terug. :-)
  Goed bezig Luun.

 4. Marjan schreef:

  Je vriezer leeg!! Wow! Heel knap van je…..
  Die kraanvogels zijn leuk! Wat ga je er van maken?

  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *