web analytics

6

PLOG DONDERDAG 27 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_1028
Ik zal het nog maar een keertje zeggen; ik ben ZO blij met de krant ’s ochtends!

img_1029_1
En ik ben ook heel blij met m’n opgeruimde woonkamer! Zo keurig allemaal.

img_1030_1
Even een TODO-lijstje maken.

img_1033_1
Er worden dingen van mij verwacht.

img_1034_1
Vergeet die Bento-boxen! Dit is de broodtrommel voor de oppaspuber.

img_1036_1
De puber en ik kijken Queens of the Jungle terug. Echt hilarisch!

img_1038_1
Ik ben m’n kantoor aan het opruimen en daar hangt ook m’n trouwjurk. Toch wat tranen. Ik had dus echt de meest gave trouwjurk van de hele wereld en dat vind ik nog steeds! Maar… hij gaat binnenkort de fik in. In zijn barbecue. Ik meen dit. En ik maak er een feestje van ook! Het lijkt mij ook een supergoed tv-format voor TLC: Burn The Dress!

img_1041_1
Over tot de orde van de dag. Als single vrouw gaan mijn seksspeeltjes ineens een stuk sneller leeg dan voorheen en het is zelfs al een paar keer voorgekomen dat een speeltje er gewoon mee stopte. DE TOTALITAIRE ELLENDE!!! Dus; al m’n favorieten aan de oplader, het is bijna weekend! Sorry pap!

img_1046_1
OMG! Dit speeltje MOET ik hebben! Heb ‘m al aangevraagd ook! Het is niet mijn bedoeling om al m’n Climaximaal.nl werkzaamheden ook hier op Maanisch.nl te delen, maar ja, waar het hart vol van is!

img_1047_1
Kijk eens aan; soort van georganiseerd! Er liggen in ieder geval geen speeltjes meer op de grond. Is toch een soort van progressie.

img_1049_1
Dan mag hij de rest van de ochtend en middag op schoot.

img_1053_1
Ik had 6 adressen waar ik langs moest en dat had ik op m’n fietsje kunnen doen, maar dat zag ik niet helemaal zitten, want ik heb dus echt nog steeds last van m’n blaas en ik krijg het niet weggedronken of weggeslikt, dus… heeft m’n vader me even rond gereden door Tiel.

img_1055_1
Wat kleurt die bol wol leuk bij m’n jurkje.

img_1056_1
Moest even deze doos met gehaakte dingetjes ophalen bij een Kiala-punt. Lang leve Marktplaats.nl!! Scheelt mij uren haken.

img_1057_1
De puber is terug en we kijken het laatste kwartier van Queens of the Jungle.

img_1058_1
OMG! De puber mocht een spel kiezen en dit is het geworden.

img_1059_1
Tussendoor komt er nog meer post binnen!

img_1060_1
En nog meer post! Van Joyce krijg ik een doosje eenhoorn-chocolaatjes!!! Lekker hoor!

img_1062_1
Dit is echt HEEL ERG! Ik word zo gigantisch ingemaakt dat het niet meer leuk is (voor mij). En nu duurt monopoly sowieso al lang (2 uur), maar als je aan het verliezen bent, dan duurt het helemaal lang! De puber heeft ALLE straten en ik heb helemaal niks (weinig). Maar goed, ik gun haar de winst en onderga m’n verlies als een trooper!

img_1067_1
Ik vond nog iets lekkers in de diepvries; kip tandoori! NICE!

img_1072_1
En ’s avonds; lekker op de bank met popcorn en water, veel water, want die blaasontsteking is nog steeds niet weg.

img_1076_1
Gigantisch gelachen om de allernieuwste Catfish-aflevering. Een man dacht FOR REAL dat hij al 6 jaar lang contact had met Katy Perry! Hahahaha!

img_1082_1
Ook grappig; ik ga steeds later slapen. Ik begin m’n eigen ritme te vinden en dat is fijn. Alleen snapt Nina er maar weinig van. Als ik ’s avonds nog even naar boven ga om wat te schrijven, dan denkt zij dat ik al naar bed ga en loopt ze met me mee. LIEF! Ach, dan kan zij alvast mijn kant van het bed opwarmen en kom ik er later bij liggen.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Nina voelt zich ook helemaal in haar element in jouw bed…. ze ligt er zo heerlijk relaxed bij…… dat helpt wel bij het slapen denk ik zomaar.
  Ik vind het zo grappig om je de laatste tijd zoveel grappen naar je vader toe te zien maken… heerlijk!

  Xx

 2. Josje schreef:

  Ohhh ik was altijd al (zwaar)jaloers op jouw sexspeeltjes verzameling maar als single lady moet dit al helemaal een snoepwinkel zijn!

  Ik geniet weer volop van je plogs Luna!

 3. Doris schreef:

  Ga je de knuffels nog redden en weggeven voor je de jurk verbrandt, of zijn ze niet knuffelbaar meer of moet de jurk in zijn geheel de vlammen in?

 4. Linda schreef:

  Mijn Miss Bi is overleden. Houdt jouw collectie een minuut stilte voor haar? ;-)

 5. Sue schreef:

  Bewaar je echt alle speeltjes die je reviewt?

 6. Liess schreef:

  Die aflevering. serieus. En dan daarna nog mailen naar die griet alsof hij t nogsteeds niet gelooft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *