web analytics

6

HELLO KITTY, JURK-FRUSTRATIES & EEN BABY BRUCE

middengelukt1

IMG_3029
’s Ochtends lees ik een stukje in de nieuwe FLOW en zie deze spreuk staan. Hij blijft hangen en als ik later op de dag een vriendinnetje aan de telefoon heb kan ik ‘m mooi gebruiken om haar wat op te peppen.

IMG_3032
Nou, dag lieve M. met je mooie tas! Goed je best doen op school en een goed weekend!

IMG_3033
Als M. naar school is word ik keurig opgehaald door m’n ouders om naar de LIDL te gaan. Daar tref ik dit massage-apparaat aan.

IMG_3034
Ik denk hier heel veel van. Heel veel.

IMG_3035
Ik bedoel; wie koopt dit? Ook al is-ie maar € 11,99!

IMG_3037
Thuis ik de boodschappen in, maak de keuken schoon en doe samen met J. een rondje door het huis met de stofzuiger en de dweil. Dan… is het tijd voor m’n jurk! Ik strijk het dekbed, dat dus de stof voor de jurk gaat worden.

IMG_3038
En ik kan die jurk dus niet alleen maken, ik heb er hulp van m’n moeder bij nodig.

IMG_3041
Eerst alle patroondelen uitknippen.

IMG_3045
En dan het eerste stukje naaien! WOEHOE! Het lukt! Het wordt gaaf!

IMG_3049
M’n vader wil Nina even borstelen, maar Nina heeft er niet zo’n zin in.

IMG_3051
We laten de jurk even voor wat het is (we zitten al een uur vast en we snappen er niks meer van) en gaan even langs ons buurmeisje! J. heeft een kek cadeau voor haar gekocht wat ik ook wel zelf zou willen houden.

IMG_3052
Maar het buurmeisje is er toch net iets blijer mee dan ik, denk ik.

IMG_3058
Aaaaaah! Ze heeft haar eigen tompoucejes!

IMG_3062
De buurvrouw heeft wat boeken die misschien een lichtje kunnen schijnen op ons probleem met de jurk? De kraag is nogal apart en eh, volgens mijn moeder, heel erg ouderwets qua patroon. We krijgen het niet voor elkaar.

IMG_3063
De mannen zetten het Hello Kitty-huis voor het buurmeisje in elkaar. WOW!

IMG_3064
Ik heb vandaag ook nog 3 verschillende Indiase gerechten gekookt, dus ik had een zeer productief dagje. Alleen jammer dat de kraag van de jurk niet lukte. Ik kan er ’s nachts niet van slapen. En ik denk m’n moeder ook niet. We hebben ergens iets of fout geknipt, of fout aan elkaar genaaid of iets fout gelezen. AAARGH!

IMG_3067
Het eten was overigens erg lekker.

IMG_3074
En Bruce kan ’s avonds eindelijk weer op schoot.

john-wick-615155l
Onder het genot van een filmpje. John Wick met Keanu Reeves. Vriend R. komt ook langs en volgens de mannen is het een hele goede film. Dochter S. en ik moeten vooral huilen omdat z’n hondje is vermoord, maar gelukkig krijgt-ie op het einde van de film een nieuwe hond. Oh, sorry, einde verklapt, al ging het in de film niet om de hond, maar om het doodmaken van ontelbaar criminelen volgens mij.

IMG_3083
Het geweld heb ik niet gevolgd. Heb ik een zwart gat voor ontwikkeld in m’n hoofd.

IMG_3089
Vanmiddag had ik ex-partner P. aan de telefoon met iets leuks. Ik kan nog niet vertellen wat, maar het is erg leuk en heeft iets te maken met televisie en reclame. Dus… binnenkort meer over ex-partner P.! We bellen elkaar sowieso zo’n 2 keer per jaar om even bij te praten trouwens. Vind ik fijn en ook wel mooi dat dat kan zonder verwijten, ruzies, drama. Je bent toch 10 jaar samen geweest en deelt een verleden. Hij vertelde dat Lolita (de poes op foto rechts) inmiddels bij T. woont en heel oud begint te worden. Ze kan amper de trap meer op. Nu heeft het tussen Lolita en mij nooit geboterd, maar toch… Op deze foto links zie je een klein zwart bolletje…

IMG_3090
Dat is de baby Bruce!!!!! Ah… wat was-ie klein hè? Alweer 12 jaar geleden! OMG!

IMG_3091
Ook een foto van 12 jaar oud; Roelie en ik op Dancevalley 2003. OMG! Ik zit de hele avond in een heerlijke trip down memory lane. Ik maak al bijna 13 jaar elke dag foto’s! Maar ja, dat ploggen dus pas een jaar.

IMG_3096
Naar bed! Nina rent meteen naar de slaapkamer van dochter S. en dit is haar ik-ben-echt-heel-lief-niemand-heeft-last-van-me-blik. Okay, okay, je mag niet op de bank, maar wel bij S. logeren. Vooruit dan maar weer.

 

Precies een jaar geleden ging ik met m'n ouders naar het ziekenhuis in Nijmegen om een PET-scan te om maken om te kijken of de chemo was aangeslagen... Alweer een jaar geleden! Hoe bizar!

Precies een jaar geleden ging ik met m’n ouders naar het ziekenhuis in Nijmegen om een PET-scan te om maken om te kijken of de chemo was aangeslagen… Alweer een jaar geleden! Hoe bizar!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Hahahahaha die Nina!

 2. Marjan schreef:

  baby Bruce…. aaaaaaaaaaa wat lief…

  O doe mij zo’n ex…… mijn ex is waanzinnig aan het worden….. gelukkig heeft de politie dat ook al heel lang door :-(((
  maar man o man…. ik kan er bijna boeken over volschrijven… diep triest allemaal….

  een jaar geleden alweer die Pet scan… gek he als je er middenin zit duurt het eindeloos… en nu ineens weer vliegt de tijd.

  xx

 3. Martine schreef:

  Ehhhh ik :-)

 4. patchwork schreef:

  Wat een leuk speldenkussen! En wat is ´t patroon mooi doorlopend op de stof gelegd! Ik duim dat de rest ook goed komt. En Brucie, aaaaaaaaaah!

 5. Ilona schreef:

  Zooooooo leuk om jou te lezen, al jarenlang, doorgaan hoor, een dikke, dikke pluim!

 6. woordenaar schreef:

  <3 je speldenkussen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *