web analytics

0

IETWAT ZWAKJES NOG OP ZONDAG

middengelukt2016

IMG_9709
Deze dame vindt het ook maar niks, zo’n wisseling van de jaren. Van al dat geknal heeft ze dus al 2 dagen niet gegeten en gescheten, maar wel waarschijnlijk per ongeluk een chocolaatje gejat en ze heeft, net als ik, 2 dagen laveloos op de bank of in de stoel gehangen. Ze kijkt op deze foto nog heel zielig, maar ze voelt zich weer prima. Gegeten, gedronken en gescheten, toch de basis van een hondenleven.

IMG_9710
Ik voel me ook langzaam weer opkrabbelen en krijg weer trek in lekkere dingen. Ik maak een pastaatje met verse Parmezaan (mooi groot stuk van de LIDL).

IMG_9716
We kijken naar de nieuwste James Bond, althans, J. kijkt met 2 ogen, ik met een half oog.

IMG_9717
En Nina kijkt met haar ogen dicht.

IMG_9718
Van dagen niks doen ga ik me altijd ontzettend schuldig voelen, al slaat dat nergens op. Ik ga dus toch maar even een dromenvangertje maken met deze XXXL pauwenveer. Ik voel me daarna meteen een stuk beter.

IMG_9722
Nina blijft nog even in haar lazy sunday mode.

IMG_9724
Ik maak een ovenschotel met aardappel, venkel, tomaat, worstjes en tijm. Had ik zomaar allemaal nog in huis.

IMG_9727
’s Avonds rommel ik nog wat om. Ik ga m’n flesjes sorteren.

IMG_9731
En m’n verzameling plastic hangertjes bij elkaar in een doosje doen. Dat was wel weer genoeg activiteit voor vandaag. Morgen begint dan echt écht het normale leven weer. Zin in.

IMG_9733
Nina doet een poging om bij me in bed te kruipen, maar dat mag toch echt niet meer. Al kijkt ze heel zielig. Maar dan ook echt, heel, heel zielig.

 

Vorig jaar probeerde ik een SEO-expert te worden...

Vorig jaar probeerde ik een SEO-expert te worden…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *