web analytics

0

KNOOPJES, GAME OF THRONES & BLOESEM

beginpaginatotaal

IMG_5802
Zaterdagochtend 7:00, goedemorgen! Heerlijk om weer thuis te zijn! Al zie je dat niet zo op de foto.

IMG_5805
Ik was een beetje vergeten dat deze dame 3 keer per dag uitgelaten moet worden en aangezien ze op de boerderij gewoon non-stop van zich af kon schijten lijkt het me verstandig om zo vroeg mogelijk met haar naar buiten te gaan. Even weer in een goed pies-en-poep-ritme komen. Nina kijkt gelukkig weer lekker sullig uit haar ogen. Toen we haar van de boerderij haalden had ze toch iets, iets, iets heel boerderij-erigs als ik haar aankeek.

IMG_5814
Het lijkt wel alsof in 1 week alles ineens in bloei staat. Tijdens ons uitlaatrondje komen we altijd langs 2 perenbomen en 2 appelbomen. Dit is de perenboom met bloesem. Mooi hè?

IMG_5819
Nina wil niet poseren met haar kekke Edelweiss-sjaaltje.

IMG_5820
De verkering is er ook uitgegaan om 7:00 en heeft dochter S. wakker ge-sms’t. Hij haalt haar meteen op met de auto, uurtje heen, uurtje terug en daarna gaan we meteen met z’n drieën naar de LIDL en de Turkse supermarkt. Om 10:00 hebben we de boodschappen voor de hele week in huis. SCORE. Heel fijn soms, ADHD… even lekker doorpakken!

IMG_5822
Want… m’n groenten-en-fruit-trolly moest weer gevuld worden natuurlijk!

IMG_5825
Ik begrijp het nooit zo. Ik haal allerlei gezonde dingen in huis, groente, fruit, vlees, granen, dat soort dingen. De verkering is met dochter S. even helemaal losgeslagen in de LIDL en tijdens het inruimen van de boodschappen kom ik allerlei slechtst tegen; frituurhapjes (de diepvries moet leger, niet voller, aargh), chocolade, taartjes, saucijzenbroodjes, worstenbroodjes, pizza’s. Nou ja, komt vast wel op.

IMG_5823
Dochter S. appt even met vriendin I. of die straks komt.

IMG_5826
Okay, ik geef toe, ik ben in Duitsland misschien ietwat, echt heel ietwat maar, doorgeslagen met het aanschaffen van potjes, tubes en verse mierikswortel. Nou ja, ook dit komt vast wel op.

IMG_5833
Oooh! Sid! Ja, er is geen wasmand met was om in te liggen hè? Dus ga je maar bovenop m’n volgende project liggen. Snap ik.

IMG_5838
Kater Frank valt me lastig bij een ander project; het uitzoeken van de knoopjes die ik kocht in de vintage winkel in Berchtesgaden. Zo gaaf! Het zijn heel veel knoopjes en bijna de helft is van echte geweien gemaakt! Koel!

nina
Nina poseert hier even met Viktor de vos. Ze is helemaal klaar voor Game of Thrones, seizoen 4.

IMG_5842
Maar eerst kijken we met het hele gezin nog een keer naar alle afleveringen van seizoen 3 om er weer even in te komen. Het is zo’n gave serie!

IMG_5843
Tussendoor komen mamma Luna en pappa Piet nog even een rondje klaverjassen.

IMG_5853
Goddomme, wat zit ik in een goede flow! M’n moeder en ik winnen met een score boven de 2000! Dat is dus echt een dikke SCORE!! Woehoe!

IMG_5849
Frank heeft weer een nieuwe doos gevonden. Heeft-ie recht op.

indiaasgehakt
Ik had ook weer zin om zelf te koken na een week lang van menukaarten te hebben geleefd. Ik maakt Indiaas lamsgehakt, 1 van mijn favoriete Indiase gerechten. Het recept staat: HIER.

IMG_5857
Hé! Kijk, daar is vriendin I.! We kijken nog een aflevering Game of Thrones en doen daarna met z’n allen mee met het programma ‘Weet ik veel’. Het begint een beetje een zaterdagavond-traditie te worden.

IMG_5870
Ik ben niet volledig tevreden met m’n score, want een aantal domme fouten gemaakt en als je eenmaal iets hebt ingedrukt kun je je antwoord niet meer wijzigen. Maar… ik ben wel beter dan de verkering en daar gaat het om. HAHA!

IMG_5868
Nina wil naar bed. De boerderij-mevrouw vertelde ons gisteren lachend dat Nina elke dag om een uur of 22:00 uit zichzelf naar haar hok ging om te slapen. Herkenbaar. Klaar is klaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *