web analytics

1

MAX, KIPSHOARMA & PUBERMEIDEN

beginpaginatotaal

IMG_5873
En dan is het alweer zondagochtend 7:00 en dan begint morgen gewoon het normale leven weer. Ik zou daar best veel zin in hebben als ik niet zo’n ongelooflijke pijn in m’n nek en schouders had.

IMG_5877
Eerst even deze loopse dame uitlaten en haar goed in de gaten houden. Ik heb geen zin in puppy’s!

output_Ey1SRz
De verkering en ik doen samen 10 minuten mee met een fitness-achtig iets op omroep Max, ik herhaal, OMROEP MAX!!!!! Na 10 minuten staan we hijgend naast elkaar en de verkering besluit ter plekke om alle afleveringen op te nemen. We gaan voortaan samen elke dag proberen mee te doen om 6:00. Want onze conditie zuigt dus BIG TIME! Misschien als ik elke dag een half uurtje meedoe met omroep Max verminderen m’n rug- en nekklachten ook? Het is het proberen waard. IK WORD OUD! Aaaarghhhh!!!

IMG_5904
Gerard heeft inmiddels z’n plekje aan de muur gevonden.

IMG_5905
Eduard ook. Die zit tegen een keukenmuurtje aan, zodat ik ‘m de hele dag vaak zie. Gezellig.

IMG_5909
De Turkse tortelduiven zijn er weer. Ook gezellig.

IMG_5911
Nina ligt er ook gezellig bij.

IMG_5925
Ik maak een aardappelsalade met… mierikswortel natuurlijk! Recept volgt later op www.culunair.nl. Ik draai trouwens ook nog 4 wassen. Daar zijn geen foto’s van, maar ik wil het toch graag even vermeld hebben voor het geval de verkering ooit zegt dat hij net zoveel in het huishouden doet als ik.

IMG_5926
Dit ziet er heel ongezond uit, maar is het niet. Het is zelfgemaakte kipshoarma op een broodje met ook zelfgemaakte tzatziki en dat allemaal op een bedje van sla! Dus. Reeds! Zonder mayonaise, dus best een heel verantwoorde lunch voor de verkering, dochter S. en vriendin I. (die ik om 12:00 heb geactiveerd). Uiteraard nam ik zelf ook een broodje.

IMG_5928
De meiden laten Nina uit en doen haar na het uitlaten haar onderbroekje weer aan. Toch zielig; heb je als hond een week lang van je af kunnen piesen en schijten op een boerderij, word je daarna in een slipje met een maandverbandje gehesen! Inclusief een Edelweiss-sjaaltje. Nou ja, een extra koekje voor Nina dan maar.

IMG_5930
De meiden hadden bloemen voor me geplukt. LIEF!

IMG_5934
Ik maak ondertussen een XXXL bak met couscoussalade en de meiden hangen ondertussen wat om me heen in de keuken. Ze geven me, terwijl ze het zelf niet eens in de gaten hebben waarschijnlijk, een megagroot compliment over mijn, ons, huishouden. Ja, hallo, ik vind mezelf natuurlijk een heel tof wijf, maar het is toch wel heel fijn om te merken en horen dat dochter S. en haar vriendinnen het zo fijn bij ons hebben.

output_wPS4Yt
Ik hou van pubermeiden en puberhonden! <3

IMG_5947
De verkering heeft dochter S. inmiddels weer naar huis gebracht, uurtje heen, uurtje terug en in die 2 uur zou ik heel misschien per ongeluk in slaap kunnen zijn gevallen. We blijven de rest van de avond op de bank en kijken naar Cosmos, aflevering 3 en aflevering 4. Het blijft een prachtige serie. Deze zak chips had ik niet moeten doen. Ik vind Cheese Onion niet eens een lekkere smaak, maar ja, eet je 1 chipje, dan eet je meteen de hele zak.

IMG_5949
Ik bespreek met de verkering nog even m’n trouwjurk. We trouwen op 18 juni en ik heb al meer dan 10 jaar een soortement van wit-met-roze-trouwjurk in m’n kast hangen en ik zeg ook al meer dan 10 jaar dat ik in die jurk wil trouwen. M’n feestjurk voor 21 juni wordt heel anders, maar ja, die wit-met-roze wil ik heel graag aan op 18 juni. “Daar pas ik sowieso niet in nu”, zeg ik. “Dat denk ik ook niet”, zegt de verkering. “Hoeveel denk jij dat ik ervoor moet afvallen?”, vraag ik. “Dat zijn van die vragen die een hele avond kunnen verpesten”, zegt hij. HAHAHA! “Maar ik denk een kilo of 3”, zegt de verkering veilig. HAHAHA! Ik weet zeker dat het meer dan 10 kilo is. Nina wil alweer naar bed.

IMG_5950
M’n moeder gooit er via Facebook nog even een Omdenken tegenaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Patchwork schreef:

    LOL, Eduard is wel erg komisch, met die pluisoren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *