web analytics

5

PLOG WOENSDAG 21 DECEMBER 2016


Goedemorgen deze woensdagmorgen! Hoe laat stond de wekker? Om 6:15! OMG! Ik maak een smoothie voor M. en mij en een dubbele koffie voor mezelf. Ik ben een beetje zenuwachtig…


Maar daar probeer ik dus helemaal niks van te laten merken. Nina wordt zometeen geopereerd aan de tumortjes in haar oksel.


Oh! Nien! De dierenarts gaat ook je tepel weghalen!!!! OMG!


Nou, lekker dan. Doehoeiiiiiiii! Tot straks!


Hahahaha, even m’n vader het schaamrood op de kaken laten krijgen door wat seksboeken (voor research, voor m’n werk) (echt) bij de kringloop te halen.


Daarna door naar de dierenwinkel, want Nina moet een halsband om de komende dagen tijdens het uitlaten. Haar tuigje zit precies op haar oksel, dus dat is niet verstandig. Cavia’s; nooit begrepen.


Thuis word ik opgefleurd door leuke post van Willeke! Kleedjes en veertjes; altijd LEUK! <3


Bruce probeert me op zijn eigen manier ook wat op te fleuren tijdens het wachten. Wachten. Wachten. Ik kan daar slecht tegen. Want je doet dus niets anders dan wachten. Ik kom nergens aan toe.


Dan word ik gebeld door de dierenarts dat we Nina op mogen halen. De operatie is goed gegaan en alles is, voor zover hij kon beoordelen, verwijderd. De tumor wordt nu opgestuurd om te checken of het goed- of kwaadaardig was.


Ik krijg post van m’n vrienden van de AliExpress! Een T-shirt met een kotsende poes! Als herinnering aan mijn ex-schoonvader met z’n kots-emoji’s op m’n FB-timeline! SHINE! SHINE! SHINE! Moet je weer even laten zien hoe slank je bent geworden Luun? JAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Ik voel me een bad ass rockchick! Maar dan echt hoor!


“Ze mag niet springen, niet traplopen, zich niet te druk maken”, aldus de dierenarts. Ja, zeg dat maar tegen een andere hond, want Nina wil gewoon op de bank en niemand houdt haar tegen.


Ze is heel funky geschoren.


Hahaha!


Daar is de oppaspuber! We gaan het menu samenstellen voor volgende week! Dan gaan zij en ik koken voor mijn ouders! En dan dus ook echt helemaal uitgebreid met voor-, hoofd- en nagerecht.


Dit gaat het worden!


We doen ook nog even een kaartje van de dag trekken, want zonder spirituele quote kom je de dag niet meer door tegenwoordig.


Nina piept het hele huis bij elkaar. Heel zielig. Ze kan haar draai niet vinden, maar uiteindelijk kiest ze ervoor om tegen de oppaspuber aan te liggen en enigszins in slaap te vallen. Zo zielig allemaal.


Bruce is gek op kotsende-kater-shirts. Ik ben een beetje moe van alle stress van vandaag. Het is wel m’n hondenbaby die onder het mes is geweest!


Maar… ik kan nog een prima AGF-je fabriceren! Met mini-kiprollade’tjes!


En kijk hier eens. De oppaspuber is naar bed en Nina hangt de hele avond tegen m’n vriendinnetje F. aan die nog even een oudjaarsborrel komt halen! Uiteindelijk gaan Nina en ik pas om 0:30 naar bed en ze lijkt een stuk rustiger. Ze piept niet meer in ieder geval!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. BiteMe schreef:

  OMG jij lekker wijf, wat ben je SLANK!!!
  (sorry, moest even uit m’n systeem)

 2. Jacqueline schreef:

  Aaahh die Nina, zielig! Hopelijk blijkt alles goedaardig te zijn. Je kotsende kat shirt, geweldig, ik herinner me die post van je ex schoonvader op je timeline, zo sneu, zielig en vooral ORDINAIR!
  Fijne dagen met de mensen de van je houden xxx

 3. Jan Folkersma schreef:

  Ja ik kan wel iets grappigs verzinnen over strakke spijkerbroeken en mini-kiprollade’tjes, maar ik hoop voornamelijk dat het weer goedkomt met Nina. Gelukkig is ze een meisjeshond. Die zijn veel sterker dan de jongetjes.

 4. Ingrid schreef:

  Gelukkig is DE operatie achter de rug en nu duimen voor goedaardige tumors.
  Je ziet er écht fantastisch en slank uit.

 5. Marjan schreef:

  Fijn, dat de operatie achter de rug is, nu kunnen Nina en jij weer vooruit kijken. Die kotsende kat is geweldig! Tja, je ex-schoonvader liet zich wel erg in de kaart kijken….. narcisme is chronisch he? En in sommige families zelfs erfelijk….

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *