web analytics

2

PLOG DINSDAG 20 DECEMBER 2016


Nou… er staat niet veel op het programma vandaag; kantoor opruimen en atelier opruimen. Helaas doe ik geen van beide. Of allebei een beetje. Want ik word afgeleid en maak uiteindelijk 5 nieuwe dromenvangers met de mooie dingetjes die ik vind.


Minder mooi dingetje dat ik vind; het rugby-bitje van m’n ex.


Bruce houdt me de hele dag gezelschap. Het ziet er al een stuk opgeruimder uit om ‘m heen. Toch?


Ik stond in de Panorama! WOEHOE!!!! Op nummer 2 van de ‘beste seksblogs van Nederland’!


Nog meer WOEHOE!!! Er komt leuke post binnen! Van de Lush Kitchen. Ik hou hier heel veel van. Maar dan ook echt heel veel. En… ik gebruik alles ook echt! Normaal gesproken dan, want ik wacht eerst tot al m’n allergie-plekjes écht weg zijn voordat ik me weer volledig ga insmeren met Lush-bodylotion. Maar de jeuk is weg. En ik kan weer met blote mouwen over straat. Nu m’n rug nog. En m’n benen.


Nina kijkt heel erg bedenkelijk. Morgen gaat ze dan écht onder het mes. Spannnnnnnnnnend!


Tijdens het werken vandaag heb ik Californication maar weer eens opgezet. Het is een serie die ik al gezien heb, dus ik kan rustig stukken missen en ik kijk het niet, maar ik luister. Ik word een beetje rustig van muziek de laatste tijd.


Hè, hè, eindelijk de boeuf bourguignon!!! Met sperzieboontjes en gebakken aardappeltjes. Lekker hoor! En ik eet niet alleen, maar M. zit tegenover me. Ik dacht eigenlijk dat ik een nieuwe computer moest en hij zou even helpen met het uitzoeken van een geschikt exemplaar, maar uiteindelijk blijkt m’n harde schijf gewoon vol met ‘iets’ en dat iets is nu weg, dus nu voelt m’n computer weer als nieuw (soort van).


En mocht je die boeuf bourguignon willen maken? DOEN! Hier staat het recept.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Maurice schreef:

    Wauw. Gefeliciteerd! Op naar plek 1 XD
    (voor mij ben je dat al hoor)

  2. Ingrid schreef:

    Heel veel succes morgen met Nina.
    Die boeuf bourguignon……ik heb zo geen zin in kerst koken maar krijg wel mensen te eten. Dus weet je…..ik denk dat ik dit gewoon ga maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *