web analytics

4

PLOG MAANDAG 19 DECEMBER 2016


Wat een leuke en gezellige vibrator-compositie, zo op de maandagochtend!


Ik ben deze ochtend geïnterviewd en gefotografeerd door een studente journalistiek. Die was bezig met een opdracht over seksualiteit en seksspeeltjes en ja, daar weet ik natuurlijk alles van! Van seksspeeltjes dus… en ja, voor dit soort dingen maak ik tijd, ook al heb ik er zelf niets aan. Bruce was een beetje verliefd op de studente en is uitgebreid door haar beknuffeld, dus voor Bruce was dit zeker geen weggegooide ochtend.


En dan… ACTIE! Nou ja, een poging tot actie. Ik ben een beetje eindejaars-moe. Ik wil dat het 1 januari is, dan kan ik met een schone lei beginnen. Althans, zo voelt het.


Maar… ik doe een tomatensoep met ballen voor de lunch en daarna knal ik de hele administratie van 2015 voor ex J. en mij eruit. Ik had er gisteren al een begin mee gemaakt en nu is-ie KLAAR! Hoera!!!! Ik bel m’n boekhouder, omdat ik graag een complimentje wil, maar hij is op cursus. Nou ja, dan vier ik het wel in m’n eentje.


Ik heb hier een soort van recht op. Toch?


Deze dingen zoek ik voor in m’n dromenvangers, maar ik kan ze niet in Nederland vinden. En vanuit Amerika laten versturen wordt het een dure toestand.


De flamingo en de Pegasus heb ik al, maar ik wil dus de eenhoorn. Doorzoeken dus.


’s Avonds hebben we geen water. Hele buurt in paniek.


Ik ben me alvast aan het voorbereiden op 2017! Lekker researchen met m’n bordje avondeten naast de pc. Heerlijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Maurice schreef:

  Bruce ziet er goed uit Luun !

 2. Noor schreef:

  Ooh die Pegasus! <3

 3. Ingrid schreef:

  Wat een vrolijk gekleurde foto’s. Compliment voor het ‘afwerken’ van de administratie. Vooral die van ex J.

 4. menno schreef:

  Kweenie of het wel zo duur is. Amazon heeft een setje van 24 voor $6, is een “toevoeg-item” dus zou ik dan bij mijn volgende bestelling moeten voegen. Verzenden van hieruit, weegt niet veel en past vast wel in een medium doosje, zou denk ik $20 tot $30 kosten, weet niet wat je “veel” vindt. Verder alleen geduld voor nodig ;) https://www.amazon.com/gp/product/B01N9GW3UW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2N1TAF4DP8S1N

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *