web analytics

6

PLOG ZONDAG 18 DECEMBER 2016


Goed bezig met je smoothies in de ochtend hoor Luun! De rest van de ochtend en middag ben ik ook heel goed bezig, maar daar zijn geen foto’s van, want… ik ben m’n administratie van 2015 aan het doen. M’n belastingaangifte moet nog gedaan worden en aangezien ik dat jaar nog getrouwd was, moet ik dus ook meteen die van hem (laten) doen. Het is nogal een DING. Vooral een ding in m’n hoofd, want als ik er eenmaal mee bezig ben, dan valt het wel mee. Maar blij word ik er niet van. Ik word vanaf de zijlijn gecoacht door M. die af en toe roept dat ik heel goed bezig ben.


Deze vriendin ligt de hele dag heerlijk op de bank te chillen terwijl M. en ik een rondje Tiel en Apeldoorn doen. Geen foto’s? Nee, geen foto’s. Ik moet nog even een modus vinden in alles. In alles! Niet alleen ploggender-wijs, maar in alles dus. Maar ik ben wel BLIJ!


Ik krijg ’s avonds een berichtje van m’n lieve ex-buuf E.! Gisteren is er inderdaad al een agent langs geweest. Op mijn huis stond gelukkig geen kruis.


Kijk deze hond eens even genieten. De vieze gore stinkerd. Mag op de bank. Mag tegen M. aanliggen. En dan mij zo af en toe aankijken met een blik van ik-heb-dit-lekker-voor-elkaar-gefixt.


Tevreden.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Diana schreef:

  Die kruisjes op de muren,blijken van de folderbezorger te zijn.
  Zo weet hij waar hij aan de deur geweest is met een kaartje

 2. Karin schreef:

  Haha, arme folderbezorger. Zo keurig met zijn werk bezig en te zorgen dat hij niemand te vaak lastig valt met een kaartje. En dan verdacht worden van heuse terreurneigingen. Ergens wel erg grappig :D

  Hoe dan ook, heb je blog net ontdekt. Je lijkt me een leuk mens. Wilde ik toch even zeggen.

 3. Joop schreef:

  Oh, dus het was de folderbezorger.
  Maar zelfs als het wel boeven waren, zouden ze denk ik niet zo snel bij jou langskomen.
  Inbrekers hebben een hekel aan honden in zijn algemeenheid en Amerikaanse bulldogs in het bijzonder.

 4. Jan Folkersma schreef:

  Ieder huisje heeft z’n kruisje. Sommige wat meer dan andere.

 5. Hans Hollenberg schreef:

  Het is Zo Lief om te lezen dat je weer gelukkig ben….
  Ik Hou Ervan…
  Een Mooie Gezellige en Creatieve Vrouw als Jou verdient het beste….

 6. Ingrid schreef:

  De ‘meisjes’ zijn dus helemaal happy, tevreden en blij volgens mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *