web analytics

4

BARBAPAPA, PETTICOATS & LEPELTJES

beginpaginatotaal

IMG_8101
Zaterdagochtend, 8:12! Best wel uitgeslapen voor een weekenddag! Duckface! Hier m’n luipaard-onesie, waar ik verder niet veel over wil zeggen behalve dat het nogal killing is voor je seksleven. Ik slaap dan ook altijd in m’n blootje, maar die onesie draag ik de rest van de dag.

IMG_8108
Zo! Zo! Helemaal aangekleed! Moet je ergens naartoe ofzo? Yep! Dit is toch wel 1 van m’n favoriete jurkjes de laatste tijd. Het is not done om te vertellen hoe duur je kleding is, maar dit jurkje kostte maar € 2,50! Hahaha! I <3 vintage, maar dan wel graag goedkope vintage en niet die vintage die duurder is dan de H&M. De petticoat eronder is dan wel weer veel duurder, maar ja, die kan ik onder meerdere jurkjes dragen.

IMG_8117
Eerst Nina uitlaten en een boterham geven. Toe maar!!!!

IMG_8122
In de auto. Ik ga op m’n moeder lijken als ik deze foto zie. Niks mis mee overigens.

IMG_8123
Deze Barbapapa-ballon wil ik heel graag hebben!!!

IMG_8129
Maar ik geef ‘m aan m’n vriendinnetje A. die in het ziekenhuis in Nieuwegein ligt.

IMG_8130
A. is ook van de selfies. Gelukkig kan ze weer een beetje lachen na haar zware operatie.

IMG_8133
Op de terugweg doen J. en ik boodschappen bij de C1000. Hij gaat daarna richting vriend R. om onze computer te maken. Ik neem een groot bord couscous als lunch, want ik was ‘vergeten’ te ontbijten.

IMG_8134
Nee Nina! Nee! Denk aan wat Cesar Milan je verteld heeft! Je mag niet schooien!

IMG_8138
Precies, ga maar slettebakken bij die andere pubermeisjes!

IMG_8140
De post kwam. Ik moest bijna huilen. Dit zijn de gemeentebelastingen. Ik scheid m’n afval als een malle en dan nog zoveel betalen? Okay, okay, het is wat het is.

IMG_8146
Ik werkte nog wat en Bruce kwam lekker warm op schoot liggen.

IMG_8156
De computer doet het weer, dus er konden films gedownload worden! Haha! Hier kijken we naar ‘Carrie’ met dochter S. en haar vriendinnetje. Hier staat Carrie onder de douche en de meiden wilden daar graag een foto van maken om op Instagram te zetten. “Ik zet jullie lekker in mijn plog”, zei ik.

IMG_8166
Hier is het al weer laat. De verkering heeft de meiden weer naar huis gebracht, uurtje heen, uurtje terug, en is moe van al dat rijden vandaag. Logisch. We kijken nog een filmpje en gaan om een uur of 23:00 naar bed. “Mag Nina in bed?”, vraag ik. “Nee”, zegt J., maar gaat even later toch overstag. Kijk mij hier eens grijnzen van oor tot oor!

IMG_8169
De verkering moppert nog wat, maar Nina en ik zijn helemaal blij en we vallen lepeltje-lepeltje-lepeltje in slaap. Ik ben het middelste lepeltje!!! SCORE!!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Maurice schreef:

  Hahahahaha. Geweldig deze :)

 2. yvonne schreef:

  prachtig!!

 3. Willeke schreef:

  Grijnss..leuk weer!!

 4. Martine schreef:

  Heerlijk verhaaltje weer!
  Even over die fijne rekening van de gemeente, waarom moeten jullie twee keer voor een meerpersoons huishouden betalen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *