web analytics

1

APFELSTRUDEL, KLAVERJASSEN & EEN ABSENCE

beginpaginatotaal

IMG_8174
Het is zondag en toch sta ik om 7:02 al voor de spiegel. Why tell me why!!! Ik neem me voor om deze week m’n haar te gaan verven. Echt.

IMG_8175
Dit is de ravage die onze keuken vaak is na een gemiddelde zaterdagavond. Zucht.

IMG_8176
Oh ja, ik ging er zo vroeg uit omdat Nina moest plassen. Ach, anders had ik dit bijzondere stukje lucht gemist.

IMG_8178
Ik ruim de keuken op en kwam dit restje Grieks tegen. Oh ja, we hadden gisteravond nog per ongeluk Grieks laten bezorgen. Perfect ontbijt dit.

IMG_8185
De verkering komt pas rond 10:00 uit bed. Ik ontbijt gewoon nog een keer met een boterham ham-kaas-ei. Nee, Nina, nee.

IMG_8188
Ik vlei mij tegen de verkering aan op de bank. Val ik toch zomaar weer in slaap. Zo gek.

IMG_8192
Om 13:00 komen m’n ouders klaverjassen. Hier zitten ze front row en checken onze nieuwe 3d-TV.

IMG_8196
Koffie met een Apfelstrudel. Nee, Nina! Nee! Oh, m’n vader geeft stiekem toch een stukje.

IMG_8200
Ik speel altijd met m’n moeder en we worden bijna iedere keer vet ingemaakt door J. en m’n vader. M’n moeder over het vest dat ze draagt: “Ik vind dit zo’n lekker vest, ik zou erin begraven kunnen worden.” Seconde later: “Oh, dat is wel gek dat ik dat zeg hè, maar ik wil niet echt in dit vest begraven worden hoor, het is gewoon een lekker vest.” Okay. “Ik wil er wel een beetje netjes bij liggen, maar ik wil een dichte kist.” Okay!

IMG_8212
Als de verkering en ik op pad gaan moet Nina in haar bench. We draaien wel altijd de televisie richting haar en zetten ‘m op Discovery. Vindt-ze interessant.

IMG_8222
Jesus, gaan we nou alweer uit eten? Yep. Vriend R. heeft nu al een paar keer mijn werkcomputer gemaakt, mijn laptop gefixt en de afgelopen week was onze download-pc volledig vastgelopen. Alles werkt nu weer, hoera, en we hebben heel veel geld bespaard, dus vriend R. en zijn vrouw K. werden getrakteerd op sushi. Eigenlijk best decadent, 3 computers. Ook best decadent, 2 keer per week uit eten. Nou ja, YOLO enzo. Aan die kut-rekening van de gemeentebelastingen die ik gisteren kreeg probeer ik maar even niet te denken.

IMG_8228
Ik kijk hier wat blanco, maar eigenlijk wou ik een foto maken van hoe gaaf m’n haar zit zo.

IMG_8236
Dit kan ik geen lachrimpels meer noemen.

IMG_8241
We kijken ‘The Hunger Games, Catching Fire’. Had niemand mij even kunnen waarschuwen voor het open einde? Wat een deceptie. Kater Sid Vicious is ook helemaal de weg kwijt en zit de HELE film bij ons op de bank. Hij heeft een soort doorlopende absence en staart de hele tijd recht voor zich uit. Spooky! Wel gezellig hoor, Sid!

IMG_8244
Het regent buiten en de verkering is zo sociaal om Nina uit te laten. Bij terugkomst komt Nina als een opgerold nat poesje tegen me aan liggen. Ze ruikt naar een hond die in de regen heeft gelopen, maar ik schaam me er niet voor; ik vind Nina dan superlekker ruiken! Want het is mijn hond.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. liese schreef:

    troost, mijn rimpels kan ik ook al niet meer onder “lachrimpels” stockeren….tjah :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *