web analytics

1

PLOG DINSDAG 12 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5781
Ik zit weer in een fijn werkritme! Ik heb ook weer zin om te schrijven en alles loopt lekker. Ik ontwerp nog wat etiketjes. En een recept.

IMG_5782
Ik pak wat cadeautjes in voor mijn schoonmoeder. Kan ze ook lekker Lushen.

IMG_5783
Bruce ligt alweer op z’n positie! Ik schrijf en blog en plog en drink koffie en eet de couscous-salade van gisteren.

IMG_5784
Dit is een heel gedoe. Het systeem blijft steeds hangen.

IMG_5786
Maar uiteindelijk lukt het me. Deze 8 dozen moeten worden opgestuurd en J. brengt ze na zijn werk naar het DHL-punt in Tiel. Maar daar krijgt hij te horen dat ze te groot zijn en dus niet mee mogen. Ehhhhh??? Lekker dan! Ben een uur bezig geweest met de voorbereiding, dingetjes printen en plakken en aaaaargh! Kutzooi! Dan maar met de gewone PostNL en proberen m’n geld terug te krijgen via DHL. Wat een gedoe! Ik dacht even lekker handig bezig te zijn.

IMG_5789
Dit is dus helemaal niks; REVIEW #291: LITTLE SECRET. Het geheim? De afstandsbediening is groter dan de vibrator zelf. Zucht.

IMG_5820
Uit dezelfde serie had ik ook nog deze. Die is NOG veel slechter. Morgen daarvan een review…

IMG_5828
Ik krijg post van m’n vriendinnetje Anoeschka! Ze had tijdens haar vakantie veren voor me gevonden en de vraag was; van welke vogel! Zij dacht van de koekoek, maar bij nadere inspectie durf ik bijna zeker te weten dat ze van een fazant zijn! Top! Mooie kleuren voor in de dromenvangers.

IMG_5829
Deze schattige Maria-bedeltjes arriveren ook!

IMG_5831
Dit! Dit! Dit! Dit is waar ik mijn leven lang op heb gewacht!!!

IMG_5833
Oh nee! DIT is waar ik mijn leven lang op heb gewacht! Een plakband-apparaat in de vorm van een eenhoorn met regenboog-plakband. Ik bestel ‘m meteen.

IMG_5837
We kijken naar Gordon Ramsey. Kan ik echt van genieten trouwens, van dat programma.

IMG_5839
Ik kan ook genieten van m’n eigen pastasaus uit de diepvries! Hmmmmmm…

IMG_5852
OMG!!! Ik zap wat tussen de kanalen en kom Benjamin tegen in het programma Adam zoekt Eva!!! Benjamin! Uit Utopia!!! Naakt!!!! Hahahahaha! Lachen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Zera schreef:

    Oh fazant dat kan natuurlijk ook. Mariadingen ook schattig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *