web analytics

1

PLOG VRIJDAG 25 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2934
De oppaspuber is weer keurig richting school en daarna richting haar moeder! Nou, doeiiiii, lief zijn, braaf zijn en je best doen! Dan ga ik met m’n ouders naar de LIDL.

img_2937
Oh, Nina, ouwe schooierd! En tuurlijk krijgt ze van Piet een heel croissantje en van Riet ook nog een kontje van een croissantje. Ja, dan zou ik ook zo zielig blijven kijken.

img_2939
Nina gaat de rest van de dag maar even op de bank, zegt ze.

img_2948
En ik doe precies hetzelfde. Op deze foto doe ik alsof ik slaap, maar ik slaap natuurlijk niet, want anders kan ik geen foto maken. Maar ik heb de rest van de ochtend en middag geslapen op de bank. Echt? Ja, echt! Tussendoor wel Nina een keertje uitgelaten.

img_2959
En ik heb haar ook eten gegeven natuurlijk. En nog een keer uitgelaten.

img_2965
En daarna heb ik m’n pyjama aangedaan.

img_2966
En ik kreeg het ook nog voor elkaar om een pastasaus in elkaar te draaien en daarna heb ik The Voice of Holland gekeken op de bank met een half oog. En daarna ben ik gewoon naar bed gegaan. Ik zal al die slaap wel nodig hebben, want de afgelopen maanden waren nogal eh, heftig. Dat mag er nu allemaal uitkomen. Ik vind het goed.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    De belangrijkste dingen zijn gedaan…. nu is het tijd voor iets rustigere dingen in je leven en je lijf….. pas op de plaats zeg maar….. wel lekker zo’n dutje op de bank onder een dekentje….

    Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *