web analytics

11

PLOG ZATERDAG 26 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2968
Al dat slapen heeft me GOED gedaan! Ik ben vroeg wakker en ik doe in een uurtje of 2,5 het HELE HUIS! Stofzuigen, dweilen, the whole shebang! Goed bezig!! Onder het genot van een kop koffie of 6 en een paar plaatjes van Madonna. Hashtag #whoneedsawerkster als je het allemaal prima zelf kan? Weer 50 euro uitgespaard.

img_2970
Nina is altijd een beetje boos op de stofzuiger, dus die moet in de bench. Waar zijn je kleden Nien? Is het vrouwtje die aan het wassen???? Nee joh!

img_2971
Hashtag #goddommewatbenjijgoedbezig.

img_2974
Broodje rosbief erbij.

img_2975
Even een soepje in elkaar draaien.

img_2977
Dit is een prachtige documentaire op Netflix.

img_2980
Okay, dit is een halve vrouwtjes-fazant. En ik wil de veren graag hebben, dus eh, ik pluk ze. De een z’n dood is de ander z’n…

img_2982
…dromenvanger.

img_2986
Ik ben de hele middag bezig met deze extreem grote en ingewikkelde dromenvanger! SUPERGAAF geworden natuurlijk. Heel veel werk, heel veel details.

img_2987
Tijd voor de ZAMIBO bij m’n ouders! Kan ik ze meteen een bakje soep brengen, anders komen ze om van de honger daar.

img_2996
Mag ik mijzelf complimenteren met dit geweldige figuur? Jesus, wat een lekker wijf. Ik meen dit. Ik ben nog steeds een kilo of 12 afgevallen, ik weet niet precies hoeveel, want ik heb de weegschaal weggegooid (kapot)! Maar al m’n oude jurkjes zitten veel en veel te wijd en ik VOEL ME GOED! Dit jurkje gaat na een half uurtje al weer uit, want ik krijg straks bezoek, maar daar gaat het niet om. Ik heb weer m’n lijf terug van 15 jaar geleden! Hashtag #goedbezig #maardanecht.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. C.J. schreef:

  Ik wil ook zo’n figuur! Zonder de tetten dan hè… iemand nog tips om dat te doen zonder van mijn wijf af te raken???

  • Luna schreef:

   Hahahaha! Ik zou het niet weten! Ik had eigenlijk gedacht dat al die kilo’s er de laatste weken wel weer bij zouden komen, maar niet dus… helemaal gestroomlijnd, maar nog wel met tieten en heupen! Ik hou ervan!

 2. Joop schreef:

  ’t is dat ik al heel lang gelukkig getrouwd ben, anders had ik gezegd dat je inderdaad een lekker wijf bent.
  Maar nu zeg ik dus niks hè.

 3. Ingrid schreef:

  Fantastisch figuurtje. Complimenten.

 4. BiteMe schreef:

  Fiet fieuw, hotdamn woman!!!

 5. J. T. schreef:

  Goed bezig Luun
  Moet wel bijzonder bezoek zijn als je daarvoor je jurkje uit trekt :-)

 6. Liess schreef:

  Wat zie je er heerlijk uit. Ik ben dan wel getrouwd maar ik zeg t wel hoor ??

 7. Maurice schreef:

  Jeeeeeetje.. Hahahahaha Geweldig Chantall !!!!!!!

 8. Ria schreef:

  Je ziet er goed uit .houden zo .knuffels .

 9. Marjan schreef:

  Wat een prachtige Dromenvanger en een Vurrukkulluk lijf heb je….. ik ben niet (maar) getrouwd dus ik mag het wel zeggen…. (grijnssss)

 10. Esther schreef:

  Superbedankt voor de kijktip ! Ik heb er van genoten. Zo ontroerend…de kracht van muziek. Thx x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *