web analytics

8

PLOG VRIJDAG 11 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_1967
Broodtrommeltje voor de oppaspuber maken! Met fortune cookie!

img_1968
De puber trekt even een kaart voor de dag voor mij. Ik vind ‘m mooi!

img_1970
En dan gaat zij naar school en dan mag ik eindelijk losssssssss in de LIDL bij het Delicieux-assortiment! Hmmmmmmm!

img_1972
Nina krijgt een croissantje van Piet bij thuiskomst.

img_1978
Oh! Oh! Oh! Ik hou heel erg veel van een goedgevulde koelkast. Ook al ben ik alleen, kan mij het schelen! Ik wil gewoon elk moment van de dag kunnen bedenken wat ik wil gaan eten en dat ik het dan in huis heb! Dat is luxe! Dat is FIJN! Ik heb uiteraard niet allllllles in huis, maar wel veel.

img_1981
Dan een moeilijke keuze; welk servies houd ik? Mijn ‘huwelijksservies’ of het huwelijksservies van mijn ouders? Ik ben gegaan voor het huwelijksservies van m’n ouders en ik weet dat er heel veel ploglezeressen zijn die heel graag mijn oude servies (dus dat blauwe met die vogeltjes en bloemen) zouden willen hebben. Het is gratis af te halen voor de eerste die reageert, okay, okay, gratis, ehm, in ruil voor een kekke kerstbal!

img_1986
Wat gaat er gebeuren Nien?

img_1988
Vrijdag; zuigdag! En dweildag! Oh, ik ben zo’n goede huisvrouw. Hashtag #whoneedsawerkster

img_1991
In deze jurk wil ik graag begraven worden (over 50 jaar), maar hij was nogal kapot, want m’n lievelingsjurk. Ik had ‘m aan m’n moeder meegegeven als leuk klusje, maar zo leuk vond ze het niet. Ze wilde ‘m het liefst weggooien, maar uiteindelijk heeft ze alle naadjes gefixt en weer helemaal perfect gemaakt! Hoera!

img_1992
Deze quote kwam iets te vaak langs vandaag, maar toch… het is een mooie quote en de liedjes van Leonard Cohen zijn gewoon AWESOME. Of eigenlijk; die stem! Die stem!

img_1993
Ja, het is dus niet te doen om te stofzuigen met een loslopende Nina, ze bijt in de slang en in de stang en het is teveel gedoe. Dan maar in de bench.

img_1999
SHINE! SHINE! SHINE!!!!

img_2003
Even uit met de knapste hond van Tiel.

img_2010
Ik ben heel blij met m’n nieuwe jas.

img_2014
Chill!

img_2015
Fotograaf Raphaël Drent heeft al eerder een foto van me gemaakt en die blijf ik ook geweldig vinden. Al rook is dus nu al 18 dagen niet meer! Knap hoor. Maar dan echt!

img_2016
Ik krijg bezoek van A. en Nina blijft maar aan het blaffen. We denken dat het aan haar Friese accent ligt.

img_2019
Want A. is juist heel lief en wil Nina als glamourmodel gebruiken voor haar website met hondenriemen en andere hondenshizzle www.woefy.nl!

img_2026
Nee, Nien! Je moet naar de andere camera kijken!!! Gelukkig is Nina na een tijdje niet meer bang en wil ze alleen maar spelen tussen de bladeren, dus ik ben heel benieuwd naar de foto’s.

img_2027
Nina is vooral heel benieuwd of er nog iets extra’s door haar brokken geroerd wordt? Heel leuk, die kale brokken, maar die kent ze nu wel.

img_2031
Voor mezelf maak ik een bordje bloemkoolcurry met koriander en rijst en een pappadum. Niet slecht!

img_2047
Voel je je sexy vanavond ofzo Luun? Nou ja, eigenlijk best wel.

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik ben misschien wel de eerste, maar ik hoef je servies niet :)

 2. Kees Versluis schreef:

  Ik moet vreselijk om je lachen Jan.
  Mooi servies hoor.
  Leuk aanbod, maar wij hebben ons huwelijksservies een stuk of tien keer gebruikt met Kerstmis.
  Dus ik ook niet.
  Chantall, het is weer fijn om je elke dag te lezen, ook al is de aanleiding niet leuk.
  Je bent een sterke vrouw.

 3. Irm schreef:

  Mijn lievelingsservies! Echt ruilen voor de aller-kekste kerstbal op aarde? Graag!

 4. Moniek schreef:

  Ahhh te laat :)

 5. Marjan schreef:

  Heerlijk zo’n goedgevulde koelkast…. kan je zo lekker likkebaardend voor staan…. wat zal ik eens maken… mmmmmmmmmmm Die Nina is toch een geweldig fotomodel zeg….. die foto in het donker op de bank (facebook) uitvergroten en ophangen zeg ik…. onweerstaanbaar prachtig!

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *