web analytics

5

PLOG ZATERDAG 12 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2049
Sommige foto’s zet ik alleen maar online voor mezelf als een reminder voor later. Dit is zo’n foto.

img_2051
Tijd om de laatste boxen te gaan schilderen. Deze actiefoto’s zijn gemaakt door m’n vriendinnetje J. die even langs kwam voor de koffie, wat natuurlijk heel gezellig is, maar ik kan de verf niet laten opdrogen! Ik moet dooooooorrrrrr! Dus we doen de koffie wel terwijl ik schilder.

img_2056
Oh! JESUS, wat ben je lekker dik!!!!!! Nog een maand! Zo spannend!

img_2058
Ja, met dit soort acties komen die kilo’s die ik kwijt ben er zo wel weer bij, maar fuck it! Het is zaterdag! I LOVE MYSELF!

img_2059
En ik ben gewoon aan het werk op zaterdag, dus je moet het zaterdag-werken wel iets leuker maken dan het werken op een maandag bijvoorbeeld.

img_2061
En weer door met de volgende kleur! Bruin. Ook leuk!

img_2063
Heel leuk! En happy!

img_2067
Nien, je kan niet aan de gang blijven met dat gespeel van je. Doodvermoeiend. Maar je bent wel lief.

img_2072
Deze katers willen graag de hele nacht buiten blijven. Prima. Wat jullie willen. Maar wedden dat jullie morgenochtend spijt hebben?

img_2075
Deze ontzettend knappe hond ligt echt als een engeltje te slapen in het licht van de kerstboom.

img_2076
En om deze kerel maak ik me wel een beetje zorgen. Hij is oud. Hij is ziekjes. Hij is niet meer zo fit als vroeger. En hij is nu natuurlijk aan de antibiotica. Hij heeft de hele nacht in de bak met wol geslapen, maar nu, terwijl ik deze plog schrijf ligt-ie gewoon op m’n schoot te spinnen en lijkt hij zich weer iets beter te voelen. Elke dag extra met Bruce is er eentje extra, maar ik ben me wel bewust van het feit dat hij dus niet heel erg lang meer mee gaat waarschijnlijk. En voor ploglezers die denken dat ik dan instort; nee. Dat denk ik niet. Dan ga ik meteen naar het asiel en haal ik 50 nieuwe katten en word ik De Kattenhoarderaar van Nederland!!! Lijkt me een hele goede toekomstdroom.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Hou vol Bruce! Hopelijk krijgen we een zachte winter en valt het vuurwerk straks ook mee. Zo’n kat heeft verder toch ook niks te lijden? Eten, op schoot bij het vrouwtje en verder alleen maar slapen. Maar het moet ook geen lijdensweg worden natuurlijk. Mocht de dierenarts op een bepaald moment zeggen dat er duur dieetvoer moet worden aangeschaft, dan gaan we dat gewoon crowdfunden. No worries!

  • Luna schreef:

   Bruce zit al op dieetvoer (net als de andere boys)… maar ik ga niet aan z’n leven lopen trekken alleen omdat ik dat wil… als hij pijn heeft of als het allemaal te ingewikkeld wordt, dan kan ik hem met alleen liefde (en verdriet) laten gaan…

   • Jan Folkersma schreef:

    Oh oki. Lastig om te bepalen wanneer een kat pijn heeft. Jos Brink schreef eens over een aangereden bloedende poes die spinnend lag dood te gaan… Ik hoop dat Bruce nog een paar jaar bij jou (en via jou bij ons) zal blijven. Ondanks alle irritaties :)

 2. Marjan schreef:

  Geen mueslimeisje, maar een kattenmeisje….. volgens mij past kattenmeisje zijn veel beter bij jou dan muelsimeisje zijn…… :-)
  En hier staat dan de foto die ik bedoelde van Nina…. prachtig!

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *