web analytics

4

PLOG ZONDAG 30 APRIL 2017


Het is weer zondag! En we hebben enigszins uitgeslapen tot 7:30! Wow! We gaan een rondje rond het crematorium in Tiel doen. #zinin


We hebben ook het b.a.l.-letje meegenomen, maar tegenwoordig weet Nina het ook als we het over het b.a.l.-letje hebben, dus we kunnen gewoon ‘balletje’ zeggen. Of misschien moeten we er een ander woord voor verzinnen, ‘dat gele, ronde ding’ bijvoorbeeld. Kijken hoe snel ze dat doorheeft.


‘Wat nou ‘lig en blijf’, geen die BAL! Geef! Geef! Geef! Gooi ‘m nou!!!!!


‘Vrouwtje, toe nou, toe nou, toe nou!!!! Gooi!!!!’


Kusje!


Nina wil ook wel een kusje geven, maar ze kwijlt nogal.


Frank gaat thuis door met z’n charme-offensief.


Ik maak een setje talking sticks voor de Love Bubbles. Eentje pak ik meteen in. Wat een gezelligheid.


De talking sticks worden ook voorzien van en gezellig hout-brand-patroon. Nijverheid op de zondag!


Ik word tussendoor voorzien van een glaasje wijn en wat snacks! Goede catering in m’n eigen huis! Ik hou ervan.


Buiten nog 2 doosjes schilderen voor de Love Bubbles! Het is heerlijk weer, alleen een beetje veel wind.


Nina heeft tijdens het rennen vanmorgen waarschijnlijk een spiertje verrekt, want ze hinkt een beetje. Zielig!


Even langs de post om wat bestellingen weg te brengen en ondertussen te genieten van de baby-eendjes! Hoe schattig!


En in de Dode Linge (dat slootje waar ik aan woon en waar ik langs loop als ik naar de post ga) zit een schildpad te genieten van de zon. Al blijf ik het zielig vinden dat er schildpadden gedumpt worden in de sloot als iemand er niet meer voor wil of kan zorgen.


’s Avonds eten we dit. En dit is geen rijst of couscous, maar dit is een Vietnamees wokgerecht met bloemkool in plaats van rijst. Het zijn dus opgebakken bloemkoolkorrels en dit past in een low-carb-dieet. Niet dat ik op dieet moet, want ik ben nog steeds -15 kilo. Ik moet dit voor mezelf blijven herhalen en er zorg voor dragen dat ik het ook blijf, want het zou echt zonde zijn als ik weer ga uitdijen. Vroeg naar bed, want morgen weer vroeg op! Op het programma staat een dagje Amsterdam met de oppaspuber! Al is ze nu officieel de oppaspuber niet meer, maar gewoon puber M. die vakantie heeft en die het wel leuk leek om morgen met mij een kijkje te nemen bij de nieuwe Lush in Amsterdam, de Primark en de Noordermarkt!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Noor schreef:

  Fijn dat je weer lekker in je vel zit, tenminste, zo te lezen dan ;-) Gezellig dat je met PM gaat shoppen. Veel plezier!

 2. Ingrid schreef:

  En weer zo’n leuke schaduw foto.
  Volgens mij was gisteren een fijne zondag voor je. Veel plezier, hier, vandaag in Amsterdam:)

 3. Gina schreef:

  Wat fijn dat je weer zo’n leuke en lieve verkering hebt :)

 4. Martine schreef:

  Wat een leuke foto van jullie drie”en!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *