web analytics

1

GEODE’S, AARDBEIEN EN EEN LEKKE BAND

middengelukt1

IMG_0127
Begin de donderdag met… een glamourfoto van Scooby! Vriend N. is vaak net zo vroeg wakker als ik, dus ik kijk niet op van een berichtje dat om 6:30 binnenkomt… Om 7:00 maak ik oppaspuber M. wakker, we doen een ontbijtje en dan stuur ik haar naar school.

IMG_0129
Zelf werp ik een blik in m’n atelier. Ontploft. Maar ja, opruimen is niet mijn sterkste punt en als ik het zou opruimen, dan kan ik de volgende dag alles er weer bij pakken. Dat is geen doen. Of eigenlijk; geen zin in.

IMG_0131
Ik ben de hele ochtend en het begin van de middag bezig met edelstenen, wierrookstokjes en andere spirituele dingetjes. Niet voor mezelf, maar voor een opdrachtgever.

IMG_0132
Bruce ligt verschrikkelijk in de weg.

IMG_0134
Vandaag is roze.

IMG_0135
Kijk! Beter zo. Opgevouwen in een vakje van m’n bureau. Ideaal! Scheelt mij weer type-ruimte.

IMG_0137
Ik kan hier niet tegen. Het is een bakje met maden om mee te vissen. Het staat al een paar dagen buiten in de zon en ik vrees het ergste.

IMG_0138
Ik ga heerlijk in de zon bezig met wat dromenvangers en wol.

IMG_0139
HOERA! M’n eerste courgette!

IMG_0143
Oppaspuber M. arriveert en Nina mag het stukje brood hebben dat M. niet heeft opgegeten (want ze aten lasagne tussen de middag op school) (zelfgemaakt).

IMG_0144
Opvoedkundig is het heel slecht van mij om haar dat stukje brood niet zelf op te laten eten en haar wél chipjes te geven.

IMG_0145
Maar! Oppaspuber M. zit wel 3 uur achter elkaar aan haar huiswerk. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Heel gezellig allemaal. Biologie, Engels, Aardrijkskunde en Nederlands! OMG! En ze schrijft zo netjes en ze kan het allemaal zo goed. Komt vast door de chipjes!

IMG_0146
Ik krijg van mijn buurvrouw een zakje met allerhande kettingen waarvan ik de kralen aan dromenvangers kan gaan hangen. LIEF!

IMG_0147
Nog meer liefs! De overbuurvrouw komt OOK een doosje met allerlei kraaltjes en dingetjes brengen! WOW!

IMG_0148
Na het eten gaan oppaspuber M. en ik een stukje fietsen naar Zoelen om het toetje te halen! Aardbeien! Voor maar 1 euro per 500 gram! Dit is dus 1500 gram!

IMG_0150
Helaas krijg ik onderweg een lekke band, dus moeten we de rest naar huis lopen.

IMG_0153
Onderweg hebben we al een half bakje aardbeien opgegeten en thuis eten we de rest. ZALIG! Werkelijk zalig!

IMG_0157
Na Utopia (nog steeds stom) gaat M. naar bed en kijken J. en ik nog een hele toffe documentaire over tatoeages. Het begint bij mij meteen weer te kriebelen, maar ik heb geluk; volgende week krijg ik m’n nieuwe tatoeage al! Op 20 juni! Ik krijg er zelfs 2! Spannend! Kan niet wachten (maar zal toch nog moeten wachten tot de 20ste dus).

Vorig jaar haalde we de trouwringen op!

Vorig jaar haalde we de trouwringen op!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Gina schreef:

    Ow bah dat bakje maden.. Mijn ex zette dat bakje altijd in de koelkast tussen al ons eten en drinken, de smeerlap!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *