web analytics

3

FLIPJE, BOERENKOOL & KLAVERJASSEN

middengelukt1

IMG_8323
Zondagochtend en ik bereid alvast het avondeten voor, want m’n schoonouders komen straks alvast voor m’n verjaardag. We eten boerenkool met gehaktballen en worst! En spekjes. Veel vlees. Daar houdt m’n man van.

IMG_8324
En hier houd ik van! Dit cadeau kreeg ik van m’n schoonouders! Hoe koel! En eigenlijk was het ook ongelooflijk dat ik als echte Tielsche nog geen Flipje in huis had!

IMG_8327
Hier zit ik met de beste klaverjassen van Nederland! Samen met schoonpa J. win ik 3 rondjes achter elkaar. Hahahaha! Normaal gesproken wil niemand met hem kaarten (geintje) omdat hij regelmatig van de geijkte klaverjas-paden afwijkt en ineens hele gekke kaarten speelt (“Je hebt gewoon de boer en dan kom je er niet mee uit!! Waarom niet? Als ik had geweten dat je de boer had, dan had ik heel anders gekaart!!! Oooh.”). Maar vandaag is J. in topvorm! Woehoe!!!

IMG_8329
Nina wil graag uit.

IMG_8331
Lekker hoor!

IMG_8332
Bruce vraagt zich af waarom hij geen bordje krijgt.

IMG_8344
Na het eten brengen m’n schoonouders dochter S. naar huis en gaan wij op de bank. De tv-programma’s en meningen over de wereld, de islam, de terroristen, Parijs, alles, alles, alles komt me bijna m’n strot uit. Wat je ook vindt, voelt of zegt, er is altijd wel iemand die het helemaal anders vindt, voelt of zegt. Ik verkleed Nina als een Indiase prinses. Gewoon de dingen blijven doen waar ik goed in bed.

Vorig jaar had ik een hangdag...

Vorig jaar had ik een hangdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Else schreef:

    Zelfs ik heb een Flipje

  2. Maartje schreef:

    ‘Gewoon de dingen blijven doen waar ik goed in bed.’ Je laatste zin is onbedoeld magistraal. Of was het bedoeld?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *