web analytics

0

VENKEL, ROSA ROUGE & PAUWER

middengelukt1

IMG_8368
J. en ik zijn allebei nogal grieperig wakker geworden deze maandag. J. gaat niet werken en we blijven samen tot een uur of 10:00 zwak, ziek en misselijk in bed. Daarna heb ik het alweer gehad met mezelf. Met moeite pers ik er nog een review uit van de L’Amourose Rosa Rouge (hele mond vol). Tot meer ben ik niet echt in staat.

IMG_8379
Al moet ik wel gezond eten, dus ik maak voor mezelf een pastaatje met venkel en zalm en dille.

IMG_8389
Even knuffelen met de liefste hond van de wereld en misschien een klein dutje op de bank. Waarschijnlijk hebben J. en ik zo’n halfbakken griepje. Bah.

IMG_8390
Het lukt me ook nog om deze mooie dromenvanger te maken en ook nog om een gezellige naam te verzinnen: The Pauwer Of Love! Hij is te koop voor € 54,90 (inclusief BTW en verzendkosten) in m’n online dromenvanger-winkel!

IMG_8397
Vriend R. komt ’s avonds even langs. Hij krijgt een gebakje voor m’n verjaardag morgen en Nina mag het schoteltje aflikken.

IMG_8400
Nounounounounou, J. en vriend R. kijken naar de Sex Academy en daar krijgen mannen vinger-les. Aan de reacties van hun vrouwen te horen was het nodig.

Vorig jaar ruimde ik met vriendinnetje A. m'n atelier op... niks meer van te zien overigens...

Vorig jaar ruimde ik met vriendinnetje A. m’n atelier op… niks meer van te zien overigens…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *